Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

"Булевард Демокрация" - на 23 януари

Малко ни беше напрежението покрай влизането ни в Шенген и Еврозоната, ами сега ще трябва да се притесняваме и за президентската република. Малко изневиделица от „Има такъв народ“ извадиха идеята от ръкава и сега ще притесняват отрупания с грижи народ и..

публикувано на 23.01.23 в 15:00

"Булевард Демокрация" - на 20 януари

Изкривени спецификации с търгове, адвокати с куфари, задкулисни сделки. Тези неща е чувала за нашата мила татковина американският посланик Херо Мустафа, която днес ги споделила на конференция в София. Чак да се чуди човек, ние как не сме ги забелязали...

публикувано на 20.01.23 в 15:06

Булевард Демокрация на 19-ти януари

В предаването днес даваме начало на рубриката "Апостолът на свободата – 150 години безсмъртие" . В поредица от материали ще ви разкажем за документи, снимки и спомени запазени в Държавния архив в Бургас и в Регионалния исторически музей свързани с..

публикувано на 19.01.23 в 14:39
Александър Томов

"Булевард Демокрация" - на 18 януари

Бившият шеф на ЦСКА и на „Кремиковци“ Александър Томов осъди антикорупционната комисия да му плати обезщетение от 25 000 лв, пише „Сега“. Между другото, през миналата година, Томов осъди и прокуратурата да му плати обезщетение – 50 000 лв. Той е..

публикувано на 18.01.23 в 15:01

Булевард Демокрация на 17-ти януари

Темите в предаването: Учениците се връщат на училище утре, ще чуем мотивите на областния щаб. Наредбата за преместваемите обекти отново разбуни духовете в Бургас. Причината е предложението от общинския съветник Георги Дракалиев . Повече ще чуем от..

публикувано на 17.01.23 в 14:19

Солари и фотоволтаици - в "Експертът говори"

Фотоволтаици и слънчеви панели – как може да се поставят, какви ще бъдат актуалните режими? Колко ни струва и колко от инвестицията ще си възвърнем?  Тези теми поставяме в предаването „Експертът говори“.  Ще чуем бургаския депутат Жечо Станков и..

публикувано на 17.01.23 в 10:50

Булевард Демокрация на 16-ти януари

В първия час на предаването ще чуем депутатът Ивайло Мирчев по една тема с продължение. Става дума за одържавяването на нефтения терминал в парк "Росенец". Руски граждани протестираха в Бургас, искат убежище в страната, повече също в първия час. В..

публикувано на 16.01.23 в 14:34
снимката е илюстративна

"Булевард Демокрация" - на 13 януари

Главният секретар на МВР днес признал, по време на инспекция, че оградата по границата била така направена, че се преодолявала лесно. Което би следвало да е новина. Обаче е. Както и когато се появиха мигранти. Те не бяха спирали, но известно време се..

публикувано на 13.01.23 в 15:05

Булевард Демокрация на 12-ти януари

Темите в предаването днес: Какво се случва с 13-годишната Яница, която колабира след като посети три бургаски болници, история с продължение от Даниела Костадинова. Как да различим от какво боледуваме грип, настинка или вирус, разговор на Елена Димитрова..

публикувано на 12.01.23 в 14:19
снимката е илюстративна

"Булевард Демокрация" - на 11 януари

Неведнъж съм казвал, че за мен не Америка, а България е страната на неограничените възможности. Не поради друга причина, а у нас просто всичко е възможно да се случи. Не ми вярвате? Чуйте само следния пример. Може ли човек да стреля с незаконно оръжие..

публикувано на 11.01.23 в 14:40