Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

Булевард "Демокрация" на 15-ти март

Един туристически акцент и тема, която следим - м оже ли бургаското летище да работи целогодишно и да приема повече полети, това бе една от темите дискутирани с кметове и бранш при областния управител. За втора поредна година лекари и служители на..

публикувано на 15.03.24 в 14:50

Булевард "Демокрация" на 14-ти март

Съвсем резонно започваме предаването с кончината на патриарх Неофит. Духовници и политици изказаха съболезнования, как бургаските миряни приеха новината и с какво ще го запомнят духовниците ще проследим в първия час. Бургас може да си осигурява уличното..

публикувано на 14.03.24 в 14:50

Булевард "Демокрация" на 13-ти март

След вчерашното решение Синодът да касира изборите за Сливенски митрополит, какви са реакциите. Според проф. д-р Дилян Николчев, преподавател в Богословския факултет, продължава да не се спазва Уставът на Българската православна църква. На същото мнение..

публикувано на 13.03.24 в 14:55

"Булевард Демокрация" на 12 март

Темите в предаването: Днес обсъждаме  темата за конфискувани автомобили, отнети от пияни или дрогирани шофьори. Има ли интерес към закупуването им при търговете, които обявяват от Националната агенция по приходите и какви правни казуси..

публикувано на 12.03.24 в 14:30

"Булевард Демокрация" на 11 март

Темите в предаването днес: Нова идея за привличане на авиокампании целогодишно на бургаското летище представи днес кметът на Поморие Иван Алексиев. Какво предлага той ще чуем от Александра Маркарян. Не се очакват сериозни сътресения на пазара..

публикувано на 11.03.24 в 14:42

"Булевард Демокрация" на 8 март

Темите в предаването: Областният управител на Бургас  Пламен Янев ще изпрати въпроси до министъра на енергетиката за изясняване на информацията прави ли се проучване на Странджа, за да се изгради  хранилище на ядрени отпадъци. Миряни днес дадоха..

публикувано на 08.03.24 в 13:36

Булевард Демокрация на 7-ми март

Темата ни днес е за социалната услуга "Грижовник". В Твърдица местните не са съвсем съгласни и там да отвори филиал, а в центъра вече втора седмица работи. Повече след малко в първия час. Също тогава отиваме и в Ямбол където днес жители на 4 села..

публикувано на 07.03.24 в 14:50

Булевард "Демокрация" на 6-ти март

Политическите коментари за днешната оставка са в първия час на предаването. Ще чуем Димитър Найденов, бургаски депутат от ДБ и Цончо Ганев, зам.-председател на партия "Възраждане". Новият представител на Световната здравна организация у нас посети..

публикувано на 06.03.24 в 14:50

"Булевард Демокрация" на 5 март

Темите в предаването: Започва ремонтът на пътя Босна- Визица, началото даде зам.-министъра на регионалното развитие Николай Найденов, репортаж на Калина Енчева. Защо заплатите на бургаските учители се увеличават повече от тези на други..

публикувано на 05.03.24 в 14:38

Булевард Демокрация на 4-ти март

Акценти в празничното издание на Булевард Демокрация днес: БЧК-Бургас се подготвя за една от най-мащабните си пролетни кампании, в която предстои да раздаде хранителни пакети и санитарни материали на около 15 хиляди души. За нея и останалите им..

публикувано на 04.03.24 в 14:54