Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

Булевард Демокрация на 11-ти юли

Темите днес: Силно противодействие на предложението за обявяване на нови защитени морски зони Отманли и Емине. А рибари направо обявиха, че ще протестират заради вече обявената за такава Корал. По въпроса ще чуете и мнение на..

публикувано на 11.07.22 в 14:45

Булевард Демокрация на 8-ми юли

Темите днес: Защо ще бъде създадена система за категоризация на къмпингите и какво мислят по въпроса обичащите този вид почивка? Човешкият фактор е най-честата причина за пожари, един фас е способен на доведе до големи поразии. Съвети от..

публикувано на 08.07.22 в 14:50

Булевард Демокрация на 6-ти юли

Днес започва лятното турне на БНР - Бургас, а първата спирка е Поморие, с какво той е привлекателен за туристите ще разберем в първия час, преди това обаче един казус, който следим. Връчиха акта за незаконно удължаване на обекта, наричан кея на Доган. За..

публикувано на 06.07.22 в 14:40

Булевард Демокрация на 5-ти юли

Продължаваме темата с лицата на МВР. Какво има в дактилоскопския куфар, с който се ходи на местопрестъпление и мечтаят ли все още малчуганите да станат пожарникари? Как започна работата по мечтания от десетилетия обходен път на Карнобат?..

публикувано на 05.07.22 в 14:44

"Булевард Демокрация" на 4-ти юли

Започваме първата юлска седмица с два типично летни сюжета - единият е за платеното паркиране на плаж Силистар, а другият е екокъмпинга, който щяха да строят на Алепу. И ако в първия случай имаме повторяемост през годините, то втория е истинска новост,..

публикувано на 04.07.22 в 14:20

Булевард България на 30-ти юни

Темите днес: Отзвук от заседанието на общинския съвет в Поморие днес: Защо опозицията гласува против актуализацията на бюджета и поемането на заем от 4 милиона лева за създаването на общинско предприятие “Чистота”-интервю с Никодим Стоянов,..

публикувано на 30.06.22 в 14:41

"Булевард Демокрация" на 29-ти юни

В националния ден за безопасност по пътищата ще чуем Богдан Милчев от Института по пътна безопасност. Темата допълваме с анкета какво мислят бургазлии за градския транспорт, дали се чувстват сигурни в него. И на север регистрират десетки случаи с..

публикувано на 29.06.22 в 14:22

Булевард Демокрация на 28-ми юни

Какво ще чуете днес в предаването? Нови цени на таксиметровите услуги в Бургас. Причината за високата смъртност на делфините в Черно море. След аутопсията на три мъртви бозайника в Тракийския университет. Какво е развитието на..

публикувано на 28.06.22 в 14:44

"Булевард Демокрация" на 27-ми юни

Здравеопазването по морето наред с липсата на кадри е вечна тема, която и днес е на дневен ред за съжаление. Сутринта ви разказахме перипетиите на потърпевш, а следобед е отговорът на институциите. Колко са регистрираните здравни заведения южно от Бургас..

публикувано на 27.06.22 в 14:54

Булевард Демокрация на 24-ти юни

Темите днес: Цените на недвижимите имоти в Бургас. Защо са скочили до 55% през последните 5 години? Това през първия час. Коментар точно днес на Еньовден за вълшебната сила на билките. Винаги обръщаме внимание на социалните мрежи, така ще..

публикувано на 24.06.22 в 14:51