Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

Булевард Демокрация на 26-ти юли

Започваме с добри новини от бургаската Топлофикация. Реалното увеличение на цената на парното и топлата вода от 1 юли ще е с 0,4%, но още цифри след малко в първия час. След това главни действащи лица ще станат делфините, които често напоследък се случва..

публикувано на 26.07.22 в 14:26

Булевард Демокрация на 25-ти юли

Темите днес Отиваме в центъра на пожара, който вилня вчера във вилното селище до Изворище. Август е и вместо точно в разгара на сезона цените да спаднат, те се увеличават. Така ли е наистина? Какво означава за хората, изплащащи..

публикувано на 25.07.22 в 14:46

Булевард Демокрация на 22-ри юли

Темите днес: Гневът на поморийци заради непрекъснатите ВиК аварии. Защо там водата не достига до високите етажи, а после изведнъж избива. От Петя Янакиева. Торпедо, НУРС, ракета или какво е точно боеприпасът от тази сутрин, който изплаши..

публикувано на 22.07.22 в 14:37
БСП продължава разговорите в опит за съставяне на правителство с третия мандат в рамките на 47-ото НС.

"Булевард Демокрация" - на 20 юли

„Продължаваме промяната“ държат Асен Василев да е премиер. „Демократична България“ ще кажат дали ще подкрепят кабинет на БСП, ако като чуят името на премиера. „Има такъв народ“ мълчат за Бойко Рашков като шеф на комисията за борба с корупцията...

публикувано на 20.07.22 в 14:58

Булевард Демокрация на 19-ти юли

Безрадостно дежа вю. Отпреди няма и четири месеца. Засега в София, Бургас, Варна, скоро и в други градове, както казваше една стара реклама. Засега в социални домове и градския транспорт, скоро и на други места. Отново маскирани. Логиката,..

публикувано на 19.07.22 в 14:42
Васил Левски

"Булевард Демокрация" - на 18 юли

„Аз съм посветил себе си на отечеството, да му служа до смърт и да работя по народната воля“ Това са думи на човека, когото почитаме днес и когото наричаме Апостола на свободата. А на този фон, 240 души, които сме избрали да ни служат 4..

публикувано на 18.07.22 в 14:56

Булевард Демокрация на 15-ти юли

Темите в петък следобед: Днес голямото лятно турне на БНР-Бургас се спира в Черноморец. Как тръгна там сезонът, ще си дойдат ли по имотите руснаци и украинци? Колко са гостите от другите страни? Каним ви на радио посещение и в най-новия..

публикувано на 15.07.22 в 14:48

Булевард Демокрация на 14-ти юли

Темата ни днес е за липсата на кадри в сферата на туризма. Проблемът отново е на дневен ред след като украинските бежанци не успяха да го решат. Ще могат ли учениците от професионалните гимназии - това ви предлагаме в първия час на предаването. В..

публикувано на 14.07.22 в 14:28

Булевард Демокрация на 13-ти юли

В предаването днес ще чуете: С колко ще се увеличи цената на кубик вода в Бургас? Три нови плажа са сред носителите на престижната награда „Син флаг“ В коментарната ни рубрика – екскурзовод, врял и кипял в занаята, разказва как се..

публикувано на 13.07.22 в 14:43

Булевард Демокрация на 12-ти юли

Лятното турне на БНР - Бургас продължава и днес след 18часа сме в стария град на Несебър. Именно на града на ЮНЕСКО е посветена голяма част от програмата ни, а какво привлича туристите там, ще разберем още в първия час. Преди това обаче - има ли..

публикувано на 12.07.22 в 14:26