Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

Булевард Демокрация на 12-ти октомври

Темите в Булевард Демокрация днес: Явно и тази зима ще се сблъскаме с ковид-19, заради увеличените случи и в бургаските детски заведения се въведе филтър. Месец след наводнението в Царево, как се справи общината, на каква стойност са щетите и завършиха..

публикувано на 12.10.23 в 14:50

Булевард Демокрация на 11-ти октомври

Протест на служителите в НСИ имаше на много места в страната, такъв се проведе и в Бургас. Отзвук от събитието след малко в първия час. Също тогава ще чуем  Регионалната бургаска туристическа камара със съвети за тези, които няма да могат да осъществяват..

публикувано на 11.10.23 в 14:50
Газа

Булевард Демокрация на 10 октомври

Темите в предаването: Страната ни извозва българските граждани, които искат да се приберат от Израел у нас. Няколко българи са потърсили за съдействие Орлин Мандов, почетен консул на страната  в Бургас. Те вече са на родна земя. От своя страна..

публикувано на 10.10.23 в 14:21

Булевард Демокрация на 9-ти октомври

Лятото започна късно и свърши по-рано, за мнозина мина неусетно, но какво бе то за една от големите транспортни фирми ще чуем в първия час на предаването. Също тогава ще продължим на образователна тема, за да видим които са най-предпочитаните специалности..

публикувано на 09.10.23 в 14:50

Булевард Демокрация на 6-ти октомври

Повишена заболеваемост от остри респираторни инфекции сред деца и ученици отчитат лекари в Бургас. При усложнения се стига до бронхити и пневмонии, чието лечение често изисква хоспитализация. Зачестили са и случаите на ковид сред подрастващите, отбелязват..

публикувано на 06.10.23 в 14:50

Булевард Демокрация на 5 октомври

Темите в предаването: Повишение на случаите на ковид в бургаска област,кои са симптомите на щамовете на Омикрон? Расте и интересът към имунизациите пред кабинета на РЗИ в Бургас, за организацията ще чуем д-р Мирослава Киселкова от здравната инспекция и..

публикувано на 05.10.23 в 14:20

Булевард Демокрация на 4-ти октомври

Започваме предаването с две кампании. Едната е посветена на превенцията на рака на гърдата. Комплексния онкологичен център в Бургас организира безплатни профилактични прегледи през целия октомври, посветен на заболяването. Другата кампания е срещу..

публикувано на 04.10.23 в 14:50

Булевард Демокрация на 3 октомври

Темите в предаването днес: Собственици на имоти, които попадат на къмпинг „Каваци – Север“ в непосредствена близост до плажната ивица, заведоха дела срещу МОСВ. Те оспорват процедурата от последното 4-то поред обследване на територията за наличието на..

публикувано на 03.10.23 в 14:19

Булевард Демокрация на 2-ри октомври

Започваме предаването с темата ни днес, а тя е за ВиК ремонтите в кварталите "Долно Езерово" и "Лозово". Местните хора протестираха заради разкопаните си улици. Добрата новина е, че до средата на октомври ВиК проектът в "Долно Езерово" се очаква да бъде..

публикувано на 02.10.23 в 14:50

Булевард Демокрация на 29 септември

Темите в предаването : За политическия елит и държавността, за службите и намесата в тяхната работа, ще ви представим позицията на анализатора Боян Чуков. Той бе в Бургас, за да представи новата си книга. Бургаският визуален артист Надя Пеовска ще..

публикувано на 29.09.23 в 14:41