Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

Булевард Демокрация на 6-ти февруари

Вицепремиерът Христо Алексиев разпореди проверка за завишените цени на ученически карти по линията Слънчев Бряг - Бургас. Той е във връзка със сигнал на родители, според които на 1 февруари картата от 180 лева е била намалена на 86 лева, но на следващия..

публикувано на 06.02.23 в 14:21

"Булевард Демокрация" - на 3 февруари

Зима е, колкото и да не ни се вярва. В Бургас дори наскоро валя сняг. Но още не се знае каква зима ще е. „Часове преди да трябва да предскаже във Вал д'Еспоар кога ще дойде пролетта, канадският мармот Фред беше намерен мъртъв и това помрачи Деня..

публикувано на 03.02.23 в 15:01

Булевард Демокрация на 2-ри февруари

Темите в предаването: Общинската комисия по преместваемите обекти в Бургас заседава днес, какви са решенията й и ще има ли развитие по случая с Гъбката ? Репортаж на Петя Янакиева. Превозвачи получават средства за нерентабилните курсове до отдалечени..

публикувано на 02.02.23 в 14:27

Булевард Демокрация на 1-ви февруари

Темите в предаването днес: В навечерието на Деня на влажните зони поставяме важен за града и региона проблем, свързан със  Северния обходен път и Атанасовското езоро , ще увеличи ли притока на води към Южния охранителен канал. Казусът представя Християна..

публикувано на 01.02.23 в 14:34

"Булевард Демокрация" - на 31 януари

Сняг затрупа града тази сутрин. Снежната покривка отново затрудни любителите на летни гуми и покрай градове и села запъплиха автомобили като колони от мравки, пълни с изнервени шофьори, които проклинаха зимата, която винаги ни изненадва. Други..

публикувано на 31.01.23 в 15:01

"Булевард Демокрация" - на 30 януари

Политическата кампания започна. Хем за парламентарните избори, хем за местните. Обаче посланията на политиците стават все по-странни. Ето, „Промяната“ търсели 20 000 „свестни хора“ за общински съветници. Така го бил обявил по „Нова телевизия“ бившият..

публикувано на 30.01.23 в 15:02

"Булевард Демокрация" - на 27 януари

Само с хубави новини започваме днешния петък: 1.   Обнародваха постановлението за безплатното пътуване на деца до 10 г. в обществения транспорт, а за пенсионери, студенти и докторанти – намаления. 2.   Учебниците да станат безплатни за..

публикувано на 27.01.23 в 15:03

"Булевард Демокрация" - на 26 януари

Работната седмица върви към своя край, заедно с работното време на сегашните депутати. Но светлина в тунела има. У нас позабравихме за бахура и заговорихме повече за култура. Ето, втори ден не спира да се говори за постановката с Джон Малкович. Е,..

публикувано на 26.01.23 в 14:56

Булевард Демокрация на 26-ти януари

Темите в предаването: Ново разширение на синята зона в Бургас, кой е новият периметър, репортаж на Стефка Бакърджиева. Какво се случва с финансирането и изграждането на новия корпус на училището в Сарафово ще ни разкаже Свобода Атанасова. Наказват ли се..

публикувано на 25.01.23 в 13:47

Булевард Демокрация на 24-ти януари

Темата ни днес е за искането за преразглеждане на концесията на бургаското летище. Ще чуем мотивите на две политически формации – ГЕРБ и Продължаваме промяната. Коментара днес - националната гражданска инициатива "Мисия безопасни пътища" на..

публикувано на 24.01.23 в 14:21