Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

Булевард Демокрация на 20-ти февруари

В първия час на предаването бившият депутат от БСП Петър Кънев коментира случващото се в столетницата на фона на предстоящите избори, разцепление в партията и новата политическа формация "Левицата!“.  Какво се случва със зала Арена Бургас, която..

публикувано на 20.02.23 в 14:22

Булевард Демокрация на 17-ти февруари

Темите в предаването: Какво се случва с подписката против новата цена на водата в Сливен? Партия" Български възход" ще има областна среща в Бургас, за решенията от нея ще чуем Свобода Атанасова. В навечерието на годишнината от смъртта на Апостола на..

публикувано на 17.02.23 в 14:14

"Булевард Демокрация" - на 16 февруари

26. Толкова са политическите субекти, които ще се борят за доверието на електоралните единици. Иначе казано, 18 партии и 8 коалиции ще ни обещават светло бъдеще, ако изберем тях. А то все някога ще трябва да дойде. На две партии ЦИК май им отказали, ама..

публикувано на 16.02.23 в 15:00

Булевард Демокрация на 15-ти февруари

Започнаха проверки срещу изкуствено завишените цени чрез нелоялни търговски практики. Инспектори от три ведомства влязоха в един от големите супермаркети в Бургас. Какво установиха и как протече проверката ще ви кажем в предаването. Локално потъване на..

публикувано на 15.02.23 в 14:22

Булевард Демокрация на 14-ти февруари

Темите в предаването: Какви помощи се събират за Турция  и как се разпределят те в Одрин, кои са доброволците и хората, които неуморно помагат на бедстващите, Даниела Костадинова беше на място и ще чуем разкази от първо лице. Какви са очакванията на..

публикувано на 14.02.23 в 14:28
Ива Митева

"Булевард Демокрация" - на 13 февруари

Замириса вече на избори. След ръкопашните схватки в БСП (няма само в СДС да правят подобни екшъни, я) българският политически живот започна да се рои. Забелязвате ли как преди всеки вот изпълзяват нови формации, с тенденцията да са устойчив и..

публикувано на 13.02.23 в 15:01

Булевард Демокрация на 10-ти февруари

Темите в предаването: Бургас и УНИЦЕФ помагат на хората в Турция и Сирия, репортаж на Петя Михова. В Деня на пчеларите -пред какви проблеми са изправени българските производители на мед? По-рано се очаква да започне новият туристически сезон по Южното..

публикувано на 10.02.23 в 14:19

Булевард Демокрация на 9-ти февруари

В момента в страната ни се провеждат десетки благотворителни кампании в помощ на пострадалите от тежките трусове в Турция и Сирия. Една от акциите е на БЧK. Повече за нея ще ви разкажем след минути. Също в първия час разискваме наскоро приетите промени в..

публикувано на 09.02.23 в 14:38

Булевард Демокрация на 8-ми февруари

Темите в предаването днес: За трагедията в Адана- разказ на Ибрахим Елмаз, който от 1973 години живее там и преживява ужаса на земетресението. Интервю на Нина Рангелова Община Руен събира средства, дрехи, консумативи и храни за пострадалите, репортаж на..

публикувано на 08.02.23 в 14:24

Булевард Демокрация на 7-ми февруари

Жители на бургаския квартал "Крайморие" искат да бъде сменен свещеникът от местния им храм. За мотивите им и създалото се напрежение там, ще ви разкажем след малко в първия час. С откриването на паметник, в Созопол отбелязват 145 години от Освобождението..

публикувано на 07.02.23 в 14:27