Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

"Булевард Демокрация" - на 18 август

Мине са малко време и като гръмне някой скандал с плажове, чистота и вода. Странно защо, но основно се случва по Южното Черноморие, а на Север е доста спокойно. Но едва ли е умишлено. И след като изготвилите едно интересно изледване хвърлиха..

публикувано на 18.08.23 в 15:00

"Булевард Демокрация" - на 17 август

Кого убиха в София? Това, като че ли, е един от най-сложните въпроси. Разузнавач, бизнесмен, съмнителен бизнесмен, преподавател… И всички казват, че Алексей Петров е бил сложна личност. Но в едно са категорични – човек с информация и влияние. А..

публикувано на 17.08.23 в 15:00

Булевард Демокрация на 16-ти август

Задават ли се августовски намаления по морето и с колко ще ни излезе по-евтина почивката по черноморските ни курорти, е темата ни днес. Очакват се намаления с около 20% в Слънчев бряг.  Продължаваме туристическата тематика с още един аспект в първия час...

публикувано на 16.08.23 в 14:38

"Булевард Демокрация" - на 15 август

Космодрум се появи на 12 км от Резово, бие камбаната „Сега“. Сами можете да се досетите, че не е на наша територия. Ние първо ще построим магистрали „Хемус“ и „Черно море“ и чак тогава ще започнем да превземаме космоса. Въпреки че, с тези темпове,..

публикувано на 15.08.23 в 15:02

Булевард Демокрация на 14-ти август

Ясна е датата на местните избори, но не и всички кандидат-кметове на ГЕРБ за Бургаска област. Въпросителните са сякаш повече. Яснота около номинациите очакваме да внесе Иван Алексиев, областен лидер на ГЕРБ.  Месец след като Парламента прие бюджета за..

публикувано на 14.08.23 в 14:50

"Булевард Демокрация" на 11 август:

Петък бил ден на майстора, което означава, че работата остава малко на заден план. Не и за нас! При нас такъв процес няма, защото в търсене на истината и фактите,  част от събитията сами ни намират. Петък е вписан и в черната статистика по инциденти на..

публикувано на 11.08.23 в 14:50

"Булевард Демокрация" на 10 август

Темите в предаването: В Несебър собственици на имоти в местността „Кокалу“ ще трябва да премахват от частните терени паркинги, басейни, огради, беседки и детски площадки, защото общината започва да изгражда инфраструктура.Местната администрация  не..

публикувано на 10.08.23 в 13:59

Булевард Демокрация на 9 август

Темите в предаването днес: Какви са трудностите за това европейските стандарти да бъдат приложени в българските отделения по съдебна медицина и какви законодателни промени са необходими? Петя Михова разговаря с  началника на отделението „ Съдебна..

публикувано на 09.08.23 в 14:21

"Булевард Демокрация" - на 8 август

Юристи алармират за промени, чрез които ще може да се отнема колата, ако шофьорът е хванат да шофира пиян или надрусан. Някои правят уточнение, че става въпрос за случай, когато с нея е извършено престъпление, например – блъснат е човек. Но това отново..

публикувано на 08.08.23 в 14:58

Булевард Демокрация на 7 август

Темите в предаването днес: Две села в община Сунгурларе са на воден режим и се оплакват от качеството на водата. Местните жители на Завет и Ведрово твръдят, че това е така от години. Какъв е проблемът и отговор  на институциите представя Даниела..

публикувано на 07.08.23 в 13:59