Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

Булевард Демокрация на 11-ти август

Мъртвото вълнение поставя начало на предаването днес. Явлението не е необичайно за август, но за жалост и тази година взима жертви и създава напрежение по плажните ивици, където се стигна дори до сблъсъци между туристи и спасители.  Август е и месецът, в..

публикувано на 11.08.22 в 14:31

Булевард Демокрация на 10-ти август

Темите днес: Тази вечер Регионалната здравна инспекция ще извърши проверка за силен шум от пречиствателната станция на Равда, която се намира в района на Ахелой. В Сливен производители на праскови готвят ефективен протест, бесни от..

публикувано на 10.08.22 в 14:55

Булевард Демокрация на 9 август

В разгара сме на туристическия сезон, курортните градчета по морето са пълни, но на каква цена. С разговор за пари започва предаването днес.  Кое колко струва в Поморие и има ли проблеми с паркирането там, очаквайте след малко. Продължава лятното турне..

публикувано на 09.08.22 в 14:27

Булевард Демокрация на 8-ми август

Днес ви предстои да слушате: Продължила тема от сутринта за драстичния скок на дървата за огрев. Къде има, къде няма, песимистични или оптимистични са прогнозите. Какви мерки ще вземат в Германия, за да се справят с енергийния недостиг,..

публикувано на 08.08.22 в 14:53

Булевард Демокрация на 5-ти август

Днес в предаването ще научите: Кога най-рано ще влязат промените в учебните програми, за които от години се говори колко са важни и наложителни. Ще станете свидетели на един спор на граждани, живеещи на улица „Цариградска“ 41 и..

публикувано на 05.08.22 в 14:52

Булевард Демокрация на 3-ти август

Цената на водата и днес е в центъра на предаването ни. Кметът Димитър Николов иска да бъде обявено решението за увеличаване за нищожно, туристическия бранш негодува, а сигнал до Административна прокуратура ще внесат от гражданската платформа „Изправи се...

публикувано на 03.08.22 в 14:40

Булевард Демокрация на 1-ви август

Темите днес Естествен водопад ли е Докузак край село Стоилово, природна забележителност ли е и какво е неговото бъдеще? В коментара на деня – случайност, технически проблем или зла умисъл е причината за взривовете в складовете за..

публикувано на 01.08.22 в 14:44

"Булевард Демокрация" - на 29 юли

Честно да ви кажа, чувствам се облекчен от края на тая парламентарна мъка. Или агония, както някои я кръстиха. Мъката е сега, агонията ще е есента и зимата, както предричат някои експерти. И, обикновено, е за обикновените граждани. Които пак ще излязат..

обновено на 29.07.22 в 14:53

Булевард Демокрация на 28-ми юли

На местна почва различни от тези в политиката неща вълнуват хората. Ще се изсипе ли в морето алеята до Сарафово, тази гордост на местното управление. Самото то възмутено отрича, че е асфалтирало пътя от Солниците, както преди това каза областният..

публикувано на 28.07.22 в 14:37

Булевард Демокрация на 27-ми юли

За това кой ще разпределя едни големи пари от Плана за възстановяване и устойчивост ли става въпрос или за истински патриотизъм и бутане на тези, които не могат да управляват, помагайки на хората в инфлация и криза? Ще си проличи. Но..

публикувано на 27.07.22 в 14:47