Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

"Булевард Демокрация" - на 16 септември

Между 504 и 541 лв. да е линията на бедност, спорят синдикати и работодатели. Увеличението ще е с повече от 22% спрямо сегашната. Тоест – най-голямото увеличение през тази година ще е … на линията на бедност. Иначе, отчитат от социалното министерство,..

публикувано на 16.09.22 в 15:05

"Булевард Демокрация" - на 15 септември

Хубав ден е 15 септември. Безгрижен. Днес гледах как едни знаменосци минават пред първолаци. И най-малките ученици викаха въодушевено "Урраааа". Ура, я. Тепърва ще видите с какво се сблъсквате. Тепърва ще се борите с тангенси и котангенси и ще търсите..

публикувано на 15.09.22 в 15:07
Швейцария води списъка на най-развитите държави

"Булевард Демокрация" - на 9 септември

Някакси улисани от трагичната кончина на кралицата на Великобритания, изпуснахме момента за пореден път да се разделим, да се дърлим и караме около една от любимите за това ни дати – 9 септември. Този път мина тихичко и почти незабележимо и не успяхме..

публикувано на 09.09.22 в 15:09

"Булевард Демокрация" - на 8 септември

В предизборна кампания сме. Вече слушаме обещания за светло бъдеще. Чисто регионално – за развитие на хъбове и интермодални терминали, за възраждане на Странджа, за пътища, които да водят към нашия просперитет, за реформи в сферата на образованието,..

публикувано на 08.09.22 в 14:55

Булевард Демокрация на 7-ми септември

Час по-късно от обикновеното, след 16.00 започва днешният „Булевард Демокрация“, след първия диспут между представителите на политическите партии с водещ Мариян Иванов. Звукорежисьор е Алекс Пенев, Мария Попчева следи новините, аз съм Веселин..

публикувано на 07.09.22 в 15:26

Булевард Демокрация на 5-ти септември

Всеки път се повтаря едно и също – скъсана дига поради немарливо отношение, придошла вода заради безобразна сеч из горите, непочистени корита на реки и куп други неща, които зависят не от природата, а от нас. Но има надежда. Като гледаме..

публикувано на 05.09.22 в 14:45

Булевард Демокрация на 31-ви август

Сякаш има някаква символика в днешния 31 август. В последния ден на лятото стана ясно коя партия с коя бюлетина ще се пробва за Народното събрание, символично начало на политическата есен. А мъдрите стари хора казват, че когато в името на един..

публикувано на 31.08.22 в 14:38
Община Бургас затвори шахтата преди крайния срок

Дупка на „Оборище“ изнерви местни жители

Дупка на бургаската улица „Оборище“ 58, появила се преди няколко месеца, изнерви живеещите в близките кооперации. За нея съобщи в БНР-Бургас домоуправителят на блока в номер 56 Сурен Анмахян. В началото тя била с малки размери, но с течение на..

публикувано на 31.08.22 в 14:25

Булевард Демокрация на 29-ти август

Продължава засиленият контрол по българо-турската граница заради мигрантския натиск. Близо 300 военни са изпратени като подкрепление. В неделя ТИР с 88 нелегални мигранти бе заловен до един от входовете на Бургас, а други 53-ма - между селата Габър и..

публикувано на 29.08.22 в 14:41

Булевард Демокрация на 26-ти август

Темите днес: Какво мислят бургазлии за трагичния инцидент с автобуса с незаконно влезли у нас имигранти, в който загинаха бургаските полицаи Йордан Илиев и Атанас Градев. Политика с дъх на предстояща предизборна кампания – отиваме в..

публикувано на 26.08.22 в 14:34