Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

"Булевард Демокрация" на 6 февруари

Темите в предаването: Земеделците протестират днес. Кои бяха горещите точки и какво искат производителите от регионите в Бургас и Ямбол, ще чуете в материалите на Даниела Костадинова и Даниела Костова.  Какво се случи на кръглата маса по законопроекта за..

публикувано на 06.02.24 в 14:47

Булевард "Демокрация" на 5-ти февруари

Темите в предаването днес: Инфлацията удря сянката на плажа и се очакват по-високи цени на чадърите по родните плажове. Концесионерите искат да отпадне тавана на цените, а това неминуемо ще рефлектира и върху морските общини, как ще чуем след малко от..

публикувано на 05.02.24 в 14:55

Булевард Демокрация на 2-ри февруари

Започваме с актуалната тема за увеличението на цените на мобилните оператори. От този месец те ще са нагоре, но от правителството днес заявиха, че щели да водят преговори, докато потребителите сме в патова ситуация.Така ли е наистина и може ли да се..

публикувано на 02.02.24 в 14:55

ОЧАКВАЙТЕ В „БУЛЕВАРД ДЕМОКРАЦИЯ“ НА 1 ФЕВРУАРИ:

Темите в предаването ни днес: -   В Созопол жителите на общината ще получават повече дърва за огрев, но на по – високи цени. Решението е на Общинския съвет. Какви са аргументите?   -   Нова визия на пешеходната крайбрежна алея в Поморие..

публикувано на 01.02.24 в 15:00

"Булевард Демокрация" на 31 януари

Темите в предаването: Изненадващото предложение на здравния министър да отпаднат извинителните бележки за ученици предизвика реакции, както от страна на Лекарския съюз, така и от образователното министерство. Нина Рангелова опита да разбере какво мислят..

публикувано на 31.01.24 в 14:20

"Булевард Демокрация" на 30 януари

Темите в предаването: За първи път ръководството на полицията и пожарната в Бургас отчете работата си за изминалата година пред Общинския съвет. Какви са резултатите им обобщава Стефка Бакърджиева. Кога ще бъде готов и как ще работи Националния център..

публикувано на 30.01.24 в 14:03

АКЦЕНТИТЕ В "БУЛЕВАРД "ДЕМОКРАЦИЯ" НА 29 ЯНУАРИ!

Новият Закон за енергията от възобновяеми източници в морски пространства днес е тема на деня. Откровено е наричан лобистки, рибарите скочиха срещу него, от туризма също. И от двата сектора искат конкретика и гаранции, че няма да се отрази на..

публикувано на 29.01.24 в 14:52

"Булевард Демокрация" на 26 януари

Темите в предаването: Общинският съветник от Бургас Владимир Павлов с разказ за Габриела Славова и майка й, обвинени в убийството на Пейо Пеев.Оказва се, че те са били съседи и Павлов става свидетел на това как едно от децата е останало без надзор. Ще има..

публикувано на 26.01.24 в 14:48

"Булевард Демокрация" на 26 януари

Темите в предаването днес: Бюджетите на две от големите туристически центрове по Черноморието бяха представени пред гражданите им. Обществени обсъждания имаше в Созопол и Поморие. Основните акценти в общините за настоящата година ще ви представим днес.По..

публикувано на 25.01.24 в 14:31

"Булевард Демокрация" на 24 януари

Темите в предаването: Жители на вилната зона „Остриците“ са внесли в Общинския съвет в Бургас. Хората искат да бъде предвидено финансиране в бюджета на Общината за тази година за асфалтиране на пътя до населеното място, както и осигуряване на автобусен..

публикувано на 24.01.24 в 13:56