Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

Булевард Демокрация на 20-ти март

Село Светлина е отправна точка за предаването Булевард Демокрация днес. Чува ли се гласът на жителите на малките села и имат ли надежда за решаване на проблемите им, дни преди поредните извънредни парламентарни избори ще научим в първия час. Високите..

публикувано на 20.03.23 в 14:37

Булевард Демокрация на 17-ти март

Темата ни днес се отнася до рибарите и как ще им се отрази заповед на Министерството на земеделието, според която се забранява „стопанският риболов в акваториите на пристанищата с отдалеченост до 1 морска миля от бреговата линия“. Служители на КЗП..

публикувано на 17.03.23 в 14:55

"Булевард Демокрация" - на 16 март

След бомбата, която финансовия министър хвърли вчера, днес ситуацията се успокои отново от финансовия министър. Оказа се, че май нямало да се наложи да теглим заем, не сме заплашени от фалит и нямало проблем с валутния борд. Това – днес. Но някои експерти..

публикувано на 16.03.23 в 15:01

"Булевард Демокрация" - на 15 март

Служебният финансов министър Росица Велкова е поискала от всички свои колеги министри да намалят разходите си с 20% заради риск за бюджета, пише „24 часа“. И допълва: „Причините за тревогата на финансист №1 са значителните по размер разходи от..

публикувано на 15.03.23 в 15:05

Булевард Демокрация на 14 март

Темите в предаването днес: Какви са европейските политики за насърчаване на сектор Рибарство - коментари на  председателя на Асоциацията на производителите на рибни продукти БГФИШ Йордан Господинов и  евродепутата Атидже Алиева - Вели. С тях разговаря..

публикувано на 14.03.23 в 15:01

Булевард Демокрация на 13-ти март

До какво би довело връщането на ДДС за хляба и брашното, и ще се отрази ли на крайната цена на продукта. С тези въпроси към бургаския хлебопроизводител Димитър Людиев започваме предаването днес, за да го продължим с асоциацията на зърнопроизводителите..

публикувано на 13.03.23 в 14:42

"Булевард Демокрация" - на 10 март

Интересна тактика е решило да прилага служебното здравно министерство. Ще праща документите за пенсиониране по болест при лекари от други градове. Служебният министър Меджедиев е дал пример, че човек от Благоевград може да го освидетелстват във Велико..

публикувано на 10.03.23 в 14:51

Булевард Демокрация на 9-ти март

Две нови сгради на училища ще бъдат изградени в Бургас. Едното е в Сарафово, а другата е за Математическата гимназия. Повече ще научим от ресорният зам.-кмет Йорданка Ананиева в първия час на предаването. Също тогава ще ви срещнем с шестокласника Никола..

публикувано на 09.03.23 в 14:43

"Булевард Демокрация" - на 8 март

Докато ние чакаме „от три до шест месеца“ да паднат цените в магазините, както обещаха от КЗП, във Франция въведоха „най-ниски цени“. „Дъpжaвaтa cтapтиpa тpимeceчнa ĸaмпaния зa бopбa c инфлaциятa и eвeнтyaлнaтa тъpгoвcĸa cпeĸyлa в cътpyдничecтвo..

публикувано на 08.03.23 в 15:06

"Булевард Демокрация" - на 7 март

Най-много се лъже преди война, по време на избори и след лов, гласи една мъдрост. Аз бих я перифразирал в нашенски стандарти, че най-много се обещава преди избори, преди секс и по време на криза. Нека не обвиняваме, че всички лъжат, но пък това,..

публикувано на 07.03.23 в 15:02