Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Станислав Генчев за войната на думи с Александър Томаш: Темата е приключила, мислим за Арда

Станислав Генчев
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Станислав Генчев не пожела да продължи темата с размяната на реплики с наставника на ЦСКА Александър Томаш от последните дни. 

Преди дни Генчев заяви в интервю, че не вярва отбор, който е стартирал с пет загуби в първенството, да се бори за шампионската титла, което обиди "армейците" и вчера Томаш отвърна, че ЦСКА е рекордьор по титли, а не по втори места.

Генчев отговори в социалните мрежи, че в Уикипедия е видно, че ЦСКА е рекордьор по втори места за най-кратък срок години от съществуването му като продължител на Литекс Ловеч и Чавдар Етрополе.

"Темата е приключила,  кой каквото имаше да казва, го каза. Концентрираме се върху мача с Арда, не искам футболистите да се влияят от странични неща. Страницата във Фейсбук е моя, подържат ми я други хора, но всичко се публикува с мое одобрение.

На вас, журналистите, ви е интересно, когато има размяна на такива реплики, но аз казах само, че не вярвам отбор, който стартира с пет загуби, да стане шампион, без значение кой е този отбор. Не знам защо в ЦСКА го приеха толкова критично и защо реагираха толкова остро. Но тази тема е приключила", каза Генчев на брифинга преди домакинството срещу Арда утре.

В групата на Левски след контузия се завръща халфът Асен Митков. От състава липсва единствено контузеният Фабио Лима, който се възстановява от контузия в бедрото.

"Митков се завърна в групата, Лима няма да може да вземе участие. Всички други тренират много добре и се надявам утре да покажем истинското си лице и да зарадваме нашите фенове с победа", каза Станислав Генчев.

"Арда последните четири мача не познава вкуса на загубата. Не трябва да има подценяване. От първата минута трябва да започнем на добро ниво, да натиснем и да държим темпо, на което противникът да не може да издържи", добави Генчев.

Левски продължава да търси вратар след трансфера на Пламен Андреев във Фейенорд.

"Търсим вратар, трябва да е свободен агент, защото трансферният прозорец затвори и не е толкова лесно да намерим човек, който да отговори на нашите изисквания.

Целта ни е да сме фактор в първенството и да спечелим шампионската титла и купата на България", коментира още Станислав Генчев.



По публикацията работи: Христо Денев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени