Eмисия новини
от часа

Без новозаразени с коронавирус в Силистра

15 са новите случаи на COVID-19 в петте области на Североизточна България в региона на Радио Шумен. Най-много са те в Русе – седем и в Търговище – 4. В Разград и Шумен са регистрирани двама новозаразени. В Силистренско няма положителни проби. Новите..

25.03.23 08:10 |

Katër persona me Covid të konfirmuar vdiqën në 24 orët e fundit

200 janë të sapo infektuarit me Covid në vend në 24 orët e fundit. 58 për qind e tyre nuk janë të vaksinuar kundër sëmundjes. 5 për qind e 4015 testeve të kryera rezultuan pozitive, sipas portalit coronavirus.bg. Numri i pacientëve të..

21.03.23 09:03 |

Nuk ka pasur asnjë vdekje nga Covid gjatë 24 orëve të fundit

31 janë të infektuar rishtazi me Covid në vend në 24 orët e fundit. Rastet janë ulur me 29 nga një ditë më parë. Mbi 58% prej të sapoinfektuarve nuk janë vaksinuar. 6% e 517 testeve të kryera janë pozitive, krahasuar me 7.2% të treguesit të dielën,..

20.03.23 09:08 |

113 të sapoinfektuar me koronavirus në 24 orët e fundit

Në 24 orët e fundit u zbuluan 113 raste me koronavirus nga 2635 teste të kryera, sipas të dhënave të Portalit të Unifikuar të Informacionit. 4 për qind e mostrave rezultuan pozitive. 47 për qind e të sapoinfektuarve nuk janë të vaksinuar. Në..

17.03.23 09:17 |

112 janë të sapo infektuar me koronavirus në vend në 24 orët e fundit

Në 24 orët e fundit u zbuluan 112 raste me koronavirus nga 2883 testime të kryera, sipas të dhënave të Portalit të Unifikuar të Informacionit. 4 për qind e mostrave rezultuan pozitive. 51 për qind e të sapoinfektuarve nuk janë të vaksinuar kundër..

16.03.23 08:54 |

Koncepti i buxhetit të shtetit për vitin 2023 parashikon një deficit 3 për qind

Ministria e Financave prezantoi projekt-konceptin e buxhetit për vitin 2023 me deficit 3 për qind. Projekti parashikon rritje të pagave në sektorin buxhetor me 10 për qind në sektorë ku kjo ende nuk ka ndodhur. Propozohet që të vendoset i..

15.03.23 17:01 |

Në 24 orët e fundit nuk ka pasur asnjë vdekje nga Covid

149 janë të sapo infektuarit me Covid në vend në 24 orët e fundit. Rastet janë ulur me 18 krahasuar me një ditë më parë. Mbi 50.3% prej të sapoinfektuarve nuk janë vaksinuar. 4.5% e 3289 testeve të kryera ishin pozitive, krahasuar me 4.14% të..

15.03.23 09:23 |

Bullgaria nuk ka nevojë për vaksina të reja kundër Covid-19

Nuk ka nevojë për dërgesa të reja të vaksinave kundër Covid-19, pasi nevojat e Bullgarisë janë të kënaqur plotësisht dhe mundësitë e ruajtjes janë të shterur. Gjatë një drekë pune joformale të ministrave të shëndetësisë të vendeve anëtare të BE-së, në..

14.03.23 19:31 |

Në baza javore, ka një rënie të numrit të të sëmurëve aktivë dhe të sapoinfektuarve me Covid

167 janë të sapo infektuarit me Covid në vend në 24 orët e fundit. Rastet u rritën me 134 nga një ditë më parë. Një javë më parë ishin 181 të sapo infektuar, mbi 58.6% prej të sapoinfektuarve nuk ishin të vaksinuar. 4.14% e 4037 testeve të kryera..

14.03.23 08:53 |

Për ditën e dytë nuk u administrua asnjë vaksinë kundër Covid-

Në 24 orët e fundit u zbuluan 33 raste të reja me Covid në vend. Mbi 57.5 për qind e të sapoinfektuarve nuk janë të vaksinuar kundër virusit. 5.75 nga 574 testet e kryera rezultuan pozitive, sipas portalit coronavirus.bg. Numri i pacientëve të..

13.03.23 09:58 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна