Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Прокуратурата във Враца осигурява възможност за подаване на жалби, свързани с изборни нарушения

В събота, в деня на размисъл, и в неделя - в изборния ден, в Окръжната прокуратура във Враца и в петте районни се осигурява възможност за подаване на жалби, свързани с нарушения на изборното законодателство.

С цел да се осигури максимална степен на защита на политическите права на гражданите в прокуратурите във Врачанския регион ще бъде осигурен достъп за подаване на жалби, свързани с престъпления в изборния процес. Това се съобщава в официалната интернет страница на държавното обвинение във Враца, където са посочени телефоните и адресите на дежурните екипи. Сигнали за нарушения могат да се подават днес в деня за размисъл до 18,30 часа и утре в изборния ден от началото му в 6 часа до един час след официалния му край. Дежурни прокурори ще има в съдебните палати във Враца, Мездра, Козлодуй, Оряхово и Бяла Слатина.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.