Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Деня на Европа - ново предаване в ефира на Радио Пловдив

"Молескин" - така се нарича новото предаване на Радио Пловдив за култура и музика. Пилотното му издание ще е на 09-ти май. "Молескин" ще е в ефир всеки петък от 17.00 часа. И още веднъж - в неделя от 19.00. 

Водещи на новото предаване са Виктор Янков и Стефка Цанева. Извън ефир Виктор Янков е директор на "Нощ на музеите и галериите" - Пловдив, а Стефка Цанева - културен мениджър и публицист на свободна практика. 

„Молескин“ ще представя актуални събития от света на културата и съвременното изкуство, ще ви среща с артисти, писатели, музиканти и режисьори. Всяка седмица ще има по една личност в светлината на прожекторите, която ще споделя за своята работа и любима музика под формата на радио дневник.

Първи гост в "Молескин" ще бъде Марий Росен - познат на публиката като театрален режисьор и вокалист на групата Help Me Jones. Специално за "Молескин" той ще разкаже повече за театъра и музиката и ще представи някои от своите любими песни. 

„Молескин“ е черен класически тефтер. Качество. Елегантност. Простота. И кожа на къртица. B радио пространството „Молескин“ е място за култура, изкуство и музика. Ъгъл за неочаквани срещи с непознатите страни на познати лица. Друга перспектива върху градската култура.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!