Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Завърши VII майсторски клас на БНР Академия

Завърши VII майсторски клас на БНР Академия. Десет участници от националните и регионални програми на БНР, избрани чрез конкурс, завършиха успешно обучението по учебна програма и критерии, заложени от квалификационния отдел на Европейския съюз за радио и телевизия - EBU ACADEMY.

Дипломите бяха връчени на церемония в Мраморното фоайе на Българското национално радио от генералния директор на БНР Милен Митев, който поздрави участниците: "БНР Академия е изключително важен проект, не само защото е инвестиция в хората, които правят радиото. Той показва нашата отговорност към обществото да надграждаме това съдържание, което създава и изгражда доверието към БНР."

Милен Митев връчва дипломата на Пламен Христов.

"Бъдете смели! Бъдете нахъсани! Не се плашете от предизвикателства! БНР е свободна медия, в която работим не за политиците и не за управляващите. Ние работим за слушателите. Затова хората разчитат на нас и ни имат доверие!“ каза Пламен Христов, кореспондент на БНР в Ловеч, който постигна най-висок резултат на финалните изпити на VII майсторски клас на БНР Академия.


Над 80 журналисти от националното радио са завършили седемте майсторски класа на БНР Академия, проведени от 2014 г. досега.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!