Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Орлин Павлов и Биг Бендът на БНР с Коледен концерт-спектакъл

На диригентския пулт на 17 декември в зала „България“ ще застане маестро Антони Дончев

| обновено на 16.12.21 в 17:56
Орлин Павлов

Един от най-вълнуващите български артисти с характерен и разпознаваем тембър, чаровният Орлин Павлов, заедно с изключителните музиканти от Биг бенда на Българското национално радио с диригент Антони Дончев, ще подари на своите почитатели вълшебно музикално пътуване във времето. Евъргрийни от 50-те, 60-те и 70-те години на миналия век, отбрана селекция от емблематични коледни песни, както и популярни хитове на Орлин Павлов, аранжирани специално за Биг бенда, ще бъдат събрани в празничен концерт-спектакъл на 17 декември в столичната зала "България". 

Орлин Павлов

Изпълнителят на любимите хитове "Вместо мен", "Лорейн", "Секунда", "Живи Легенди", "Още малко" ще поднесе на своята публика вълнуващо музикално преживяване, мост между поколенията и незабравимо пътуване в света на музикалните стилове.

Орлин Павлов, музикантите от Биг бенда на БНР и маестро Антони Дончев очакват своите почитатели на празничния Коледен концерт на 17 декември в зала "България".

Билети в Рекламно-информационния център на БНР (София, бул. „Драган Цанков“ № 4), на касата в зала "България" и онлайн в мрежата на eventim.bg.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!