Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Детският хор на БНР с Пролетен концерт на 18 март

| обновено на 17.03.22 в 12:08

Ангелогласното  ято на талантливите певци от Детския хор на БНР кани почитателите си на своя традиционен  Пролетен концерт на 18 март в зала "България" от 19:30 часа. С него певците всяка година отбелязват рождения ден на хора си.

На сцената в зала "България" заедно с Детския радиохор ще  музицират и дуото Антония Мирчева (флейта) и Николай Стоев (пиано),  певицата от Държавен фолклорен ансамбъл "Филип Кутев" Валентина Милушева  и перкусионно трио от НМУ "Любомир Пипков" с  художествен ръководител Диляна Шопова. 

Венеция Караманова и Михаела Котева ще са на диригентския пулт. На рояла ще акомпанират Сиана Атанасова и Теодора Занева.

Публиката ще чуе богата програма, в която са включени произведения на Верди, Чайковски, Доницети,  Пучини и Тактакашвили, както и на българските класици Христо Недялков, Георги Димитров, Николай Кауфман, Жул Леви, Александър Танев и др.

Билети в Рекламно-информационния център на БНР (бул. „Драган Цанков“ №4), на касата в зала „България“ и в мрежата на Eventim.bg

Пролетен концерт Детски радиохор


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!