Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"257 podcast" на БНР e сред претендентите за PR Приз 2022

257 podcast

Подкастът за личностно и кариерно развитие на БНР с автори журналиста от Радио София Катя Василева и международния консултант по бизнес етикет, протокол и поведенчески коуч Кристина Крънчева е част от надпреварата за PR Приз 2022 на БДВО в категорията "Комуникационен проект на медия".

"257 podcast" се наложи като достоверен източник на експертна, полезна и мотивираща информация. Припознава се от аудиторията като кауза, водеща до промяна на личността отвътре. Малко след началото си през 2021 г. аудио поредицата получи първото си признание – награда PR Приз 2021 и се оказа първият най-разпознаваем в публичното пространство подкаст на БНР. Сега "257 podcast" отново е в конкурса, за да отбележи своя растеж.

"Като обществена медия БНР се стреми да отговаря на информационните потребности на своята аудитория и да е близо до нея в тази своя роля по всички възможни начини. Важна част от тези усилия е развитието на дигиталните ни платформи и съдържанието в тях. Прекрасно е, че за кратко време тези наши усилия стават все по-видими. Устремното развитие на "257 podcast",  като кауза, която променя, е чудесен пример за това, че подкастите са неразделна част от обществената мисия на Радиото", казва генералният директор на БНР Милен Митев. 

"257 podcast" е популярен и има впечатляваща обратна връзка, както в бизнес средите, така и сред различни хора, опитващи се да се вгледат в себе си и търсещи начини за личностно и кариерно развитие във всяка сфера, на всяка сцена.

В началото подкастът залага на идеята за позитивна промяна в динамичния свят.

"Важно беше да съхраним силата на позитивния дух към промяната, започваща от личността на всеки. За целта стъпихме върху доверието у тези, които ни слушат, развихме и надградихме съдържанието, което доведе до разрастване на аудиторията", разяснява Катя Василева.

"Заложихме на теми като: навиците, които ни дърпат надолу от върха; защо отказваме промяната; емоционалната грамотност; какво е срам и как да го контролираме; "Моджо" – позитивният дух, който излъчваме към света; козовете на усмивката", допълва Кристина Крънчева.

За развиване на повече кураж и решителност, двете водещи прибавят лични истории от първо лице за провала като възможност и стъпка към успеха и грешките, които ни движат напред. Превръщат популярни лица и бизнес лидери, както и всички, които слушат подкаста, в главни герои в епизодите. Сред тях са представители на Българския форум на бизнес лидерите, Съвета на жените в бизнес, водещи комуникационни експерти, Графа, Михаела Филева, актьорът и тв водещ Стефан Щерев, режисьорът Иглика Трифонова и др.

Церемонията по връчването на наградите PR Приз 2022 е на 19 май от 19 часа в литературен клуб "Перото", когато ще станат ясни и победителите. В конкурсатази година участват 78 проекта в 14 категории. Това са единствените български награди, в които освен атрактивна и убедителна писмена заявка за участие, задължително условие е публичното представяне на проектите пред жури от водещи професионалисти.

257 podcast - публично представяне на PR Приз 2022


Всички епизоди на "257 podcast" можете да откриете тук:


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!