Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Гласове от Радиото в концерта на Оркестъра за народна музика на БНР

на 20 април в Първо студио

| обновено на 20.04.23 в 17:28
Оркестър за народна музика

Третият концерт от празничния сезон на Оркестъра за народна музика с диригент Димитър Христов „Гласове от Радиото“ е посветен на певческото изкуство. Солистите в него са едни от най-обичаните изпълнители, които са работили с Оркестъра през последните 20 години.

Те са част от по-младата генерация певци, които активно концертират, а с изпълненията си на концерта ще припомнят репертоара на златните гласове на Радиото, някои от които вече не са сред нас.

Богатата музикална палитра от диалекти в концерта ще се разкрие чрез гласовете на Сорина Богомилова, Даниел Спасов, Катя Георгиева, Стоименка Недялкова, Гергана Димитрова, Румяна Филкова, Татяна Скечелиева, Женя Казакова, Бисерка Пиларска, Ивелина Димова, Николай Урумов, Лазар Налбантов, Петя Панева и Донко Марков.

Тези певци респектират с безспорните си изпълнителски качества, завладяваща сценична харизма и онази специфична вибрация, с която успяват бързо и емоционално да се свържат с Оркестъра за народна музика на БНР и да създадат неподправена симбиоза. 

Бъдете част от това вълнуващо събитие на 20 април от 19.00 часа в Първо студио на БНР.

Билети в Рекламно-информационния център на БНР и в мрежата на Ивентим.

Гласове от Радиото


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!