Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Избран победител на търга за офис, намиращ се в Стара Загора

В Българско национално радио е проведен търг с тайно наддаване, открит със заповед с РИ № 6-745/09.11.2023 г. на генералния директор на БНР, за отдаване под наем на помещение – кабинет, със застроена площ от 19 кв. м., находящ се на първи (партерен) етаж в сграда с идентификатор 68850.503.502.1 по КККР на гр. Стара Загора, с административен адрес: ул. „Свети Княз Борис I“ № 75. 

Въз основа на резултатите от проведения търг, отразени в протокол, съставен на основание чл. 53, ал. 1 от Правилника за прилагане на Закона за държавната собственост, от комисия, назначена със заповед № 6-745/09.11.2023 г. на генералния директор на БНР и на основание чл. 13, ал. 3 и чл. 55, ал. 1 от Правилника за прилагане на Закона за държавната собственост /ППЗДС/ О П Р Е Д Е Л Я М: 

І. Класирането на участниците в тръжната процедура в низходящ ред, според размера на предложената цена, както следва: На първо място участникът Ваньо Динев Стоилов, постоянен адрес: гр. Стара Загора, ул. „Антон Марчин“ № 1, вх. „Г“, ет. 6, ап. 87, с предлагана цена в размер на 110,00 лв. (сто и десет лева) без ДДС или 132,00 лв. (сто тридесет и два лева) с включен ДДС. 

ІІ. На основание чл. 55, ал. 2 от ППЗДС, във връзка с чл. 61 от Административнопроцесуалния кодекс (АПК), настоящата заповед да се съобщи на участника в търга, посочен в т. I от настоящата заповед, в тридневен срок от издаването ѝ. 

III. Наемната цена се заплаща по следнaта банкова сметка на РРС – Стара Загора: BIC код: BPBIBGSF; IBAN: BG83BPBI79353155186902; Банка: "Юробанк България" АД. 

IV. На основание чл. 56 от ППЗДС, настоящата заповед да се обяви на видно място в сградите на БНР на адрес: гр. София, бул. „Драган Цанков“ № 4, и на адреса на РРС – Стара Загора, ул. „Свети Княз Борис I“ № 75, както и да бъде публикувана на интернет страницата на адрес: www.bnr.bg.  

V. На основание чл. 55, ал. 3 от ППЗДС заинтересoваните участници могат да обжалват заповедта в четиринадесет – дневен срок от съобщаването ѝ пред Административен съд – София град по реда на Административнопроцесуалния кодекс. 

VI. Съгласно чл. 13, ал. 4 от ППЗДС и след влизане в сила на настоящата заповед да се сключи договор за наем за срок от 5 (пет) години, при условията на утвърдената тръжна документация и проекта на договор, който е част от тръжната документация.

Пълния текст на заповедта може да видите ТУК  

По публикацията работи: Eкип на БНР

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!