Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

От "Арда" не искат Станимир Тренчев за съдия на мача с "Левски"

ЦСКА София - Арда
Снимка: БГНЕС


Ръководството на ПФК "Арда" внесе официално писмо в БФС, с което поиска смяна на главния съдия за срещата от 16-ти кръг на efbetЛИГА с ПФК "Левски". Причината за това е, че Станимир Тренчев ощети отбора на "Арда" в 1/8 финалната среща от турнира за Купата на България срещу ЦСКА.  Като доказателство се прикрепя и видео с всички спорни положения от въпросната среща с ЦСКА. Също така ръководството на "Арда" не желае повече Станимир Тренчев да ръководи срещи на ПФК "Арда".

Спорните положения от мача ЦСКА - ''Арда'' (2:0)


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Отличиха служители на МВР

Полицаи, пожарникари и жандармеристи са наградени във връзка с професионалния им празник – 5 юли. Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов с писмена похвала е награден директорът на РДПБЗН-Кърджали комисар Сергей Заимов, а с обявяване на благодарност – главен инспектор Митко Николов, началник на РСПБЗН-Кърджали. Главният секретар на..

публикувано на 04.07.24 в 17:32
Делян Пеевски

ДПС ще върне веднага втория мандат

ДПС ще върне веднага неизпълнен втория мандат. Това заяви в кулоарите на парламента председателят на партията Делян Пеевски. "Третият мандат вероятно също няма да е успешен и е ясно, че вървим към избори", каза Пеевски, предаде БТА. "ДПС ще бъде монолитно и с г-н Доган ще върви напред и ще бъдем заедно", посочи още лидерът на Движението и допълни: "На..

публикувано на 04.07.24 в 13:54
Джейхан Ибрямов

Изключиха Джейхан Ибрямов от ПГ на ДПС

Зам.-председателят на ДПС Джейхан Ибрямов беше изключен от ПГ на ДПС.  Решението беше прочетено от парламентарната трибуна от председателстващия заседанието Росица Кирова.  То е било взето днес, като "за" изключването му са гласували 30 народни представители, без гласове против и въздържали се. Ибрямов беше един от 15-те, гласували срещу..

публикувано на 04.07.24 в 13:13
Емилия Милчева

Емилия Милчева: Струва ми се, че г-н Борисов си отдъхна

ГЕРБ-СДС и нейният лидер Бойко Борисов ни представиха един чудесен спектакъл, в който показаха, че правят всичко възможно да има правителство, а на практика тази сцена показа, че започва предизборна кампания, а партийните лидери са се концентрирали в своите твърди ядра, коментира пред Радио Кърджали Емилия Милчева, журналист, автор на Дойче веле, която от..

публикувано на 04.07.24 в 12:42

Контрабандни медикаменти задържаха митническите служители на Капитан Андреево

Над 114 000 лекарствени продукти - таблетки, капсули, сашета и разтвори, откриха  митническите служители на МП Капитан Андреево при проверка на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция. Нарушението е разкрито в рамките на съвместната операция между органите на Агенция "Митници", ГД "Борба с организираната престъпност", ГД "Гранична полиция" и..

публикувано на 04.07.24 в 11:59

Двама пострадаха в областта при три ПТП

Три са пътнотранспортните произшествия вчера в областта с двама леко пострадали. Около 11 часа в Кърджали 52-годишен с лек автомобил „Форд“ ударил 46-годишен пешеходец. Пострадалият е бил прегледан от спешни медици и освободен. Тестът на водача за алкохол е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП. Около 8..

публикувано на 04.07.24 в 11:55
Джевдет Чакъров

Джевдет Чакъров призна за напрежение в ДПС

Председателят на ДПС Джевдет Чакъров обяви, че като цяло в групата на ДПС има напрежение след вчерашното гласуване на кабинета "Желязков", в което той самият гласува против. "Като цяло в групата на ДПС има напрежение, защото колективните органи трябва да работят. Това са принципи, които трябва да бъдат споделени. Да се надяваме, че няма да има..

публикувано на 04.07.24 в 11:25