Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Алейна Мехмед ще представя България на Европейското по бокс

Състезателката на кърджалийския клуб „Арда бокс“ Алейна Мехмед ще представи България на предстоящото Европейско първенство по бокс за юноши и девойки до 16 години в Монца, Италия, каза  личният й треньор Стоян Узунов. 

Първенството започва на 26 септември и ще продължи до 5 октомври. Алейна Мехмед и Стоян Узунов ще пътуват с националния отбор на България на 25 септември.

"Алейна е добре подготвена. В момента тренираме. В последния етап на подготовката сме и съм доволен", коментира за Радио Кърджали Стоян Узунов. Той уточни, че за първи път Алейна ще участва в по-ниска категория - до 81 кг.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още
Рикардиньо в акция

Крумовград прави последен опит да влезе в топ 6 на Първа лига

С два мача днес започва 30-ия кръг на Първа лига, последен от редовния сезон. От 17:30 Ботев (Враца) посреща Етър в опашкарското дерби, а от 20:00 Крумовград е домакин на Славия. В късния мач К румовград ще направи последен опит да влезе в топ 6 на подреждането . Към момента тимът на Станислав Генчев заема седма позиция с 42 точки, една..

публикувано на 19.04.24 в 09:01
Етър

Хандбален клуб на-Минерални бани се класираха на първо място в Зоналния турнир на Зона „Тракия“

Момичетата до 11 години на Хандбален клуб „Топлика“ - Минерални бани се класираха на първо място в Зоналния турнир на Зона „Тракия“, който се проведе на Спортна площадка „Фильо Филев“ в Минерални бани. Възпитаничките на треньора Костадин Техов прегазиха в първата среща хандбалистките на Панагюрище с резултат 23:6. Във втория си мач те не..

публикувано на 16.04.24 в 11:28

"Арда" гостува на шампионите от "Лудогорец"

Днес ще се изиграят последните две срещи от 29-тия кръг в Първа футболна лига.  От 17.30ч. на стадиона в Бистрица, ЦСКА 1948 е домакин на Локомотив София. В Разград, в мач с начало 20.00ч. Лудогорец приема тима на Арда. Тази среща ще бъде предавана пряко по програма "Хоризонт" на БНР.

публикувано на 15.04.24 в 14:55

Отборът на "Арда" под 16 години победи силния отбор на "Славия"

Тимът на "Арда" U16 постигна ценна победа над една от най-силните школи в страната, тази на ПФК"Славия" U16 с 2:0.  Отборът на Славия през втория полусезон е един от най-добре представящите се, като само преди няколко кръга спечели срещу Лудогорец,като им нанесе едва втора загуба от началото на сезона.  Младите надежди от Кърджали изиграха..

публикувано на 15.04.24 в 09:44

Крумовград направи реми с Етър, 11 мача е без загуба

Отборите на Етър и Крумовград направиха равенство 0:0 в мач от 29-ия кръг на Първа лига. Това бе и 11-ти пореден мач за Крумовград в родния ни футболен елит без загуба. Дербито на новаците в елита до голяма степен разочарова, като головите положения липсваха почти напълно и през двете полувреме. По този начин Етър остана на дъното в класирането с 14..

публикувано на 14.04.24 в 22:27

Отборът на Крумовград играе срещу Етър във Велико Търново

Отборът на Крумовград гостува на на Етър в мач от 29-ия кръг на Професионалната футболна лига. Двубоят е тази вечер в 17 часа на стадион "Ивайло" във Велико Търново. Главен съдия на срещата ще е Мартин Великов. Мачът е много важен за крумовградчани, които водят битка за шестото място. Преди сблъсъка отборът на Станислав Генчев се намира на седмата..

публикувано на 14.04.24 в 13:20

Бронзови медали за боксьорите от Момчилград

Два бронзови медала спечели момчилградския клуб "Лионс" в първия кръг от Държавното лично отборно първенство за ученици по бокс. На ринга в Плевен се качиха близо 200 млади боксьори от 45 клуба. Мелих Алиосман и Джесур Мустафа заеха призовите места в своите категории, съответно до 75 кг. и до 66 кг.  Шампионатът в Плевен се радва на..

публикувано на 12.04.24 в 11:30