Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Опашка от чакащи на Маказа да преминат към Беломорието

Снимката е илюстративна
Снимка: Божидар Чолаков - БНР Радио Кърджали

Над километър е опашката от автомобили на граничния пункт Маказа в посока Гърция, в раните часове на деня /22.06.2023/.

Интензивен е трафика по път Е85 в участъка Кърджали - ГКПП Маказа. Натоварено е при надлез Кирково, отклонението за Бенковски, Златоград.

В Кърджали интензивно е движението по бул. Беломорски, на кръговоро до Автогарата.

Ремонтни дейностио се извършват по път Е85 на входа на Кърджали от Черноочене, в платното посока града и между селата Садовица и Седлари.


По публикацията работи: Божидар Чолаков

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Председателите на парламентарните групи в новото НС са ясни

Станаха известни председателите на седемте парламентарни групи в новото Народно събрание.  Групата на ГЕРБ-СДС ще бъде председателствана от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, а на ДПС - от председателя на движението Делян Пеевски.  Съпредседателят на ПП-ДБ Николай Денков оглавява парламентарната група на коалицията.  Костадин Костадинов ще оглави..

публикувано на 20.06.24 в 16:15
Слави Трифонов

Слави Трифонов: Ще предложим експертно правителство

"Живеем в парламентарна държава и има парламент, който избира правителство, което управлява държавата. Така е дори и с нелепите поправки на Конституцията, осъществени от ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС. Тоест, основният закон е такъв", написа във Фейсбук Слави Трифонов, след като с помощта на гласовете на "Има такъв народ" Народното събрание избра за свой председател..

публикувано на 20.06.24 в 16:07

Денков: Експертните кабинети, в които няма ясна политическа отговорност могат да правят много безобразия

Според председателя на парламентарната група на ПП-ДБ Николай Денков, "добрата новина за избора на парламентарен председател е помрачена от това кой точно застава начело". Изявлението той направи в кулоарите на парламента: "Лошата новина е, че този председател е най-яростният защитник на санкционирания по Закона "Магнитски". Рая Назарян съвсем наскоро..

публикувано на 20.06.24 в 16:35

Община Момчилград организира традиционния детски велопоход до село Татул

На 22 юни ще се проведе традиционният детски велопоход от Момчилград до село Татул. В него могат да се включат всички желаещи от 14 до 17-годишна възраст. Проявата се организира от Община Момчилград и е част от съпътстващите събития на 16-тия фестивал "Нощта на Орфей", кулминацията на който е концерта в събота вечерта на Йорданка Христова в..

публикувано на 20.06.24 в 15:39
Регионален исторически музей Кърджали

В Регионалния исторически музей в Кърджали ще бъде представена книгата "Лечебни и ритуални практики. Символи и апотропеи"

В четвъртък, 20 юни, от 17.30 ч. в Регионалния исторически музей в Кърджали ще бъде представена книгата "Лечебни и ритуални практики. Символи и апотропеи".  Сборникът разглежда научно, но в същото време и достъпно някои непокътнати, устояли във времето лечебни практики, традиции и ритуали в Източните Родопи. Обърнато е внимание на мястото и ролята на..

публикувано на 20.06.24 в 14:09

Установиха се нелоялни практики при туристическите пътувания през "Капитан Андреево"

На Граничния пункт "Капитан Андреево" са направени проверки на 22 автобуса, пристигащи от Турция, както и на 20 туроператора. Проверките за нелоялни практики при организираните туристически пътувания са организирани от Министерството на туризма, съвместно с Комисията за защита на потребителите, Изпълнителната агенция „Автомобилна администрация“ и..

публикувано на 20.06.24 в 13:52

Борисов благодари на Слави и ИТН

Лидерът на ГЕРБ коментира избора на Рая Назарян за председател на Народното Събрание,  "От това гласуване единственият извод, който може да се направи, е да благодарим на Слави и ИТН. Тайно се надявах, затова изпратих и Деница Сачева, и Теменужка, този жест да го направят ПП-ДБ. За съжаление, те са се капсулирали. Благодаря на тази партия, която пое..

публикувано на 20.06.24 в 13:46