Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Община Хасково започва прием на предложения за финансиране на младежки проекти

Снимка: Георги Аргиров - Арго

Община Хасково започва прием на предложения за финансиране на младежки проекти. За реализацията на идеите на младите хора в бюджета на Общината е предвидена сумата от 70 000 лв.
Финансирането на младежките инициативи се осъществява по Програма за финансово подпомагане на младежки дейности от община Хасково за 2024 г., приета от Общинския съвет.
По Програмата се отпускат финансови средства на младежи от 15 до 29 години, младежки организации и такива работещи с младите хора, за реализирането на младежки дейности, с адрес, седалище или дейност на територията на община Хасково.
Предложенията се подават в деловодството на Община Хасково в срок до 15 юни 2024г. 
Програмата за финансово подпомагане на младежки дейности от община Хасково за 2024г. и необходимите документи за кандидатстване са поместени в електронната страница на Община Хасково на следния линк:

По публикацията работи: Божидар Събев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още
Николай Марков

Николай Марков: Не сме аналог на "Възраждане". Обърнахме се към негласуващите

"Направихме най-впечатляващата кампания за изминалите 35 години." Това заяви в интервю за БНР полк. Николай Марков, лидер на ПП "Величие" - седмата политическа формация, която влиза в новия парламент. При обработени 50.96% протоколи: 7 партии в новото Народно събрание По думите му, "Величие" е "единствената партия, която направи в 50 града срещи,..

публикувано на 10.06.24 в 14:00
Предстои отварянето на Посетителския център на Перперикон

Пред руините или пред урните в изборния ден?

Пуст и самотен беше в изборния ден Перперикон. Малко туристи бяха решили да посветят горещия летен ден на скалния град на траките. Няколко варненски и пловдивски автомобили стояха самотни на паркинга, видя наш екип. Представителят на кърджалийския музей, който продава билети пред входа каза, че днес туристи няма, за разлика от миналите уикенди...

публикувано на 09.06.24 в 20:37

Спокойно преминава изборният ден в Смолян

Без проблеми и спокойно преминава изборният ден в 22-ри многомандатен избирателен район в Смолян. Районната избирателна комисия - Смолян остави без уважение постъпилата днес жалба от коалиция срещу неправомерно участие в изборния процес на представители на държавната и общинската власт в Доспат.  Друга жалба е изпратена до ЦИК срещу решение..

публикувано на 09.06.24 в 19:55

Жалба за неправомерно участие в изборния процес в Смолян

В Районната избирателна комисия в Смолян е постъпила жалба от коалиция, в която се твърди, че има неправомерно участие в изборния процес на служители на държавната и общинската власт.  Предстои РИК да се произнесе по нея. В община Доспат всички кметове на населени места са пълномощници на партия, като организатори на изборите не могат да..

публикувано на 09.06.24 в 15:12
Снимката е илюстративна, архив

Задържаха за измама 45-годишна жена от Хасково

45-годишна хасковлийка е задържана за измама в  Димитровград.  На спешния телефон е подаден сигнал за измамата от мъж на 91г. Той заявил, че с него се свързал мъж, представил се за лекар. Мнимият доктор го въвел в заблуждение, че снаха му е пострадала и се нуждае от операция след гръмнал бойлер. Притесненият старец предал сумата от 20 000 лева..

публикувано на 09.06.24 в 11:13

Висок е интересът към трудовата борса в Кърджали

При много висок интерес и от страна на работодатели, и от страна на безработни премина традиционната вече трудова борса в Кърджали. Общо 12 от заявилите участие 14 фирми се включиха в инициативата на Агенцията по заетостта в Кърджали. Около 200 бяха и търсещите работа. За сравнение миналата година предлагащите работа бяха седем на брой, а търсещите  -..

публикувано на 07.06.24 в 16:38

Последен ден на предизборната кампания в Гърция

Последен ден на предизборната кампания в Гърция.Според всички предварителни проучвания управляващата партия на консерваторите Нова Демокрация ще спечели евровота. С митинги партиите в Гърция приключват днес предизборната си кампания. Всички проучвания за нагласата на избирателите посочват победа на Нова Демокрация с около 33% от гласовете и с..

публикувано на 07.06.24 в 12:00