Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Юнак” победи “Орфей” с 4:2

Снимка: Радио ВИДИН

Отборът на „Юнак” от Ардино победи “Орфей” (Девин) с 4:2 в среща от 5-ия кръг на „А“ Междуобластното първенство на Кърджали - Смолян.
Хеттрик за домакините отбеляза Енер Джебеджи, а четвъртият гол бе дело на Берк Байрям. Точни за гостите от “Орфей” бяха Емил Янков и Александър Белилов. 
В следващия кръг „Юнак“ приема тима на „Родопи” от Момчилград. Срещата ще се изиграе на 13 октомври (неделя) на стадион „Юнак“.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Международен детски турнир в Кърджали

По случай празника на гр. Кърджали, ръководството на ПФК Арда, организира международен детски футболен турнир за "Купата на кмета".  Надпреварата ще се проведе на 20 октомври на изкуствения терен, който се намира в непосредствена близост до Арена Арда. Началото на турнира ще бъде в 9:30ч., а победителите ще получат специални награди, информират от..

публикувано на 17.10.24 в 13:20

АРДА U16 продължава с победите в Елитната група до 16 година

Отборът на АРДА U16 продължава с победите в Елитна група до 16 година. В среща от 10-ти кръг на първенството младите таланти на АРДА спечелиха убедително с 5:0 домакинството си на Звезденбург Бургас U16 и така се доближиха само на 2 точки от 6-тия Славия. Освен АРДА U16,още Национал, Дунав и ЦСКА са отборите,които водят битка за местата от 6-то до..

публикувано на 14.10.24 в 12:10

Кърджалиецът Аксел Исмаил стана шампион по мотоциклетизъм на писта

36-годишният Аксел Исмаил от Кърджали стана републикански шампион по мотоциклетизъм на писта за 2024 г. в клас SSP 600 кубика.  Аксел Исмаил се състезава в отбора на  „Ем енд джи моторспорт“. Той има многобройни участия в Източноевропейски шампионат по мотоциклетизъм.  Само за тази година е участвал в 8 кръга на републикански състезания, като в 6 от..

публикувано на 11.10.24 в 11:29

Арда бокс тренират вече в комфортна среда

Треньорът на спортистите от Арда бокс Стоян Узунов сподели, че вече тренират при много по-комфортни условия, но с настъпването на есенно-зимния сезон се очертава необходимостта от климатик. 

публикувано на 10.10.24 в 15:54
Снимката е илюстративна

С 3 гола ''Саяна''Хасково надигра ''Родопа'' Смолян

''Саяна'' Хасково надигра в домакински мач ''Родопа'' Смолян  с 3:0 в срещата  от десетия кръг на ЮгоизточнатаТрета лига. Веселин Марчев откри мача с попадение в 21-ата минута. Малко след това хасковския тим изпълни корнер, топката попадна у техен футболист, който стреля в напречната греда. В началото на второто полувреме, Радослав Узунов си вкара..

публикувано на 06.10.24 в 14:23

Футболистите на АРДА U15 се наложиха с 2:0 над връстниците си от Марица

Младите таланти от школата на АРДА U15 се наложиха с 2:0 над връстниците си от Марица, в среща от 4-ти кръг на първенството Зона Пловдив. Двубоят започна отлично за възпитаниците на Ерай Салиф, които откриха резултата след много точен удар на Божидар Николов в 10-ата минута. Малко след това при нова атака за АРДА малко недостигна..

публикувано на 06.10.24 в 10:17

Тунджай Тасим се цели към световно ниво за България във вадо-рю каратето

Европейският шампион по карате Тунджай Тасим си е поставил за цел да защити втори дан по вадо-рю карате пред Японската карате федерация, най-влиятелната след Световната. Ако успее, ще стане единственият българин към момента с такова постижение, а и това ще му даде възможност да представи България на световно първенство по този спорт. В..

публикувано на 05.10.24 в 23:59