Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Над 5 000 "смърфове" на мача в Ловеч

Повече от 5 000 фенове на "Локомотив" Пловдив се очаква да бъдат по трибуните на градския стадион в Ловеч за мача срещу холандския "Витес" от втория предварителен кръг на турнира Лига Европа в четвъртък, съобщиха на пресконференция от фенклуба на "черно-белите". Вече тече записване за екскурзията с автобуси, която е на цена от 12 лева. Рейсовете тръгват от "Лаута" в 13 часа в деня на двубоя.

Билетите за мача са на цени от 10, 15 и 30 лева, взависимост от секторите. Пропуските ще се продават във фенмагазина на "Лаута" до сряда вечерта, а в четвъртък ще бъдат пуснати на 6 каси на градския стадион в Ловеч.

Футболистите на тима заминаха още днес за Ловеч, за да се подготвят за двубоя, който е от 18 и 30 часа. С отбора не замина Ели Маркес, който по същото време бе в консулството на България в Солун, за да получи своята работна виза. Административният директор Атанас Узунов уточни, че до последно ще се изчака за халфа Илиас Кириакидис, тъй като все още не е пристигнала жълтата му карта от Гърция. Кипърският младежки национал Стелиос Димитриу премина днес
медицински изследвания, но със сигурност на него няма да се разчита за срещата с "Витес".

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна