Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Лейкърс" прекъсна серията си от шест поредни загуби

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Дуайт Хауърд отбеляза 22 точки и спечели 14 борби при завръщането си в отбора на Лос Анджелис Лейкърс, който прекъсна серия от шест поредни загуби в НБА с успех 113:93 над "Кливланд".

Кобе Брайънт завърши мача с 23 точки за "Лейкърс", които спечелиха първа победа за 2013-а година и прекъснаха своята най-дълга "черна" серия от началото на 2007-а насам.

Кевин Дюран завърши с 33 точки за "Оклахома Сити" при победата с 87:83 над "Портланд", с което "Тъндър" сложиха край на серията от девет поредни успеха на своя съперник.

Тони Паркър наниза 20 точки за отбора на Сан Антонио, който се наложи със 106:88 срещу "Минесота" и продължи победната си серия като домакин на 12 поредни мача.

Дерон Уилямс отбеляза 22 точки и завърши с девет асистенции, а Джо Джонсън се отчете с други 20 пункта за обрата от 12 точки разлика и победа за "Бруклин" с 97:86 срещу "Индиана".

Кармело Антъни пропусна седем от осем изстрела в първата четвъртина, но се реваншира с 18 точки във втората при победа на "Ню Йорк Никс" със 100:87 срещу "Ню Орлиънс". С това "Никс" прекъснаха серия от три поредни загуби, която беше най-продължителна за тях през сезона.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени