Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Спечелете билети за Великденския музикален фестивал във Варна

Варненска опера
Снимка: Igor Ackov


С великолепен симфоничен концерт с участието на цигуларя Светлин Русев беше открит Великденският музикален фестивал във Варна.

Тази година фестивалът е особено богат като жанрове и по-продължителен във времето. Няколко нови постановки фигурират в програмата: на балета „Шехеразада“ на 17-и март /хореография на Боряна Сечанова/, на операта „Дон Жуан“ на 19-и март /режисьор Александър Текелиев/, на детския мюзикъл „Алиса в страната на чудесата“ /режисьор Сребрина Соколова/ на 24-и март и на рок операта „Исус Христос Суперзвезда“ на 15-и и 17-и април /режисьор проф. Светозар Донев/
, каза директорката на Театрално-музикалния продуцентски център Варна Даниела Димова.


Чуйте цялото интервю на Росица Кавалджиева с Даниела Димова за предстоящите събития в областта на музикално-сценичните изкуства от програмата на петнайстото издание на Великденския музикален фестивал във Варна.

Предаването на програма „Хоризонт“ за музикално-сценични изкуства „Каста дива“ ви дава шанс да спечелите билети за премиерния спектакъл на мюзикъла „Исус Христос Суперзвезда” на 17-и април и за спектакъла на операта „Дон Карлос” на 30-и април във Варненската опера, с който ще завърши Великденският музикален фестивал, както и за гастрола на Варненската опера с „Кармен” на 26-и април в зала 1 на Националния дворец на културата в София.

Можете да заявявите желание за участие в томболите на редакционния телефон 9876-676, на електронната ни поща: castadiva@bnr.bg или на адрес: София 1040, бул.”Драган Цанков” №4, БНР, Програма Хоризонт, „Каста дива”.

Пожелаваме Ви късмет!


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна