Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Без Пламен Крумов и Антон Огнянов в „Левски“ през пролетта

Без Пламен Крумов и Антон Огнянов в „Левски“
Снимка: БТА

„Левски“ няма да разчита на Пламен Крумов и Антон Огнянов през пролетния дял на първенството, обяви спортният директор на "сините" Георги Иванов. 

Всичките ни усилия са насочени към изпълняване на целите, поставени от Управителния съвет. Надявам се до началото на първия лагер да сме решили проблема със селекцията, но феновете трябва да разберат, че всичко се получава много бавно, коментира Георги Иванов преди първата тренировка на отбора за годината. Имаме бюджет, в който трябва да се вместим, но преговорите с ненужните играчи няма да бъдат никак лесни. Въпреки че те имат договори с Левски, ще се подготвят индивидуално, а не с първия отбор. Относно новите - Александър Александров подписа договор за години и вече е наш играч. Търсим още десен бек, стопер, централен и външен нападател. Смятам, че Стойчо Стоев е добър треньор, но само времето ще покаже дали ще се справи с работата.Ситуацията не е лека, но ние вече сме поели ангажимент и се надявам новата година да бъде далеч по-успешна за Левски, каза още Георги Иванов.

„Левски“ започна зимната си подготовка с група от 20 футболисти. От състава на "сините" отсъстваше новопривлеченият вратар Боян Йоргачевич, който получи разрешение от ръководството да се върне в Сърбия и да събере багажа си. Йоргачевич ще се завърне в България за началото на първия лагер в Сандански в близките дни.

 


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна