Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Локомотив" (София) започна подготовка

"Локомотив" (София) започна подготовка
Снимка: БГНЕС

С група от 21 играчи „Локомотив“ (София) започна подготовката си за новия полусезон. До момента няма привлечен нито един нов играч. На проби в тима ще пристигне 28-годишният португалски нападател Андре Габриел Матиаш. Тимът ще бъде на 2 подготвителни лагера в Сандански и Анталия.

Президентът Николай Гигов представи две нови назначения в клуба днес по време на първата тренировка на представителния отбор за 2015-а година. Легендата на клуба Ангел Колев поема школата на клуба, а освен това ще бъде и личен съветник на президента по футболните въпроси. Андрей Иванов вече е директор на стадиона и ще се грижи и за сигурността.

Знаем, че школата на "Локомотив" дълги години беше еталон за производство на футболисти. Няма да изброявам имена, за да не пропусна някой. Целият живот на Ангел Колев е преминал тук и знае какво е "Локомотив". Наистина, в последните 7-8 години нещата при подрастващите зациклиха, а школата може да носи приходи в клуба. Пропуснали сме доста, но се надяваме, че новият директор ще внесе локомотивската идея при малките, коментира спортният директор на железничарите Кристиян Добрев.

Разбира се, не очаквайте чудеса за кратки срокове, а ние ще му помагаме, доколкото можем, каза изпълнителният директор Георги Марков.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна