Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Спечелете билети за „Трите феи и спящата красавица”


Малките артисти от Детската вокално-театрална формация „Таласъмче” ще пеят за децата и вече порасналите зрители в публиката в новия мюзикъл „Трите феи и спящата красавица” на Димитър Костанцалиев. На 17-и май /в неделя/ ще бъде премиерата на мюзикъла на сцената на Младежкия театър „Николай Бинев”. Следващите спектакли ще бъдат на 23-и май /в събота/ и на 31-ви май /в неделя/ -  всички от 19 часа.

Това е една съвременна адаптация на приказката на Шарл Перо на сценаристката Теодора Попова. Тя така "преобърна" цялата приказка, че акцентът вече пада върху правото на избор на децата за тяхното бъдеще и доколко "добрите феи" са толкова добри в лицето на възрастните, на техните родители, каза композиторът и художествен ръководител на детската вокално-театрална формация „Таласъмче” Димитър Костанцалиев в интервю за предаването за музикално-сценични изкуства „Каста дива”.

В звуковия файл чуйте цялото интервю на Росица Кавалджиева с Димитър Костанцалиев.

Българското национално радио Ви дава шанс да бъдете сред публиката на премиерните спектакли на мюзикъла „Трите феи и спящата красавица” на 17-и, 23-ти или 31-ви май в Младежкия театър „Николай Бинев” с билети – подарък от предаването за музикално-сценични изкуства „Каста дива”. Можете да заявите Вашето желание за участие в томболата до 7-и май на електронната поща castadiva@bnr.bg Пожелаваме Ви късмет!

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна