Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Спектакълът "А помните ли?" отново събира на софийска сцена любими български артисти

Звезди със "сребро в косите и звезди в очите" се събират на 25-ти февруари с премиерния за сцената на "Ситимарк Арт център" в София концерт-спектакъл "А помните ли?" на режисьора Никола Петков. Представлението, осъществено от Клуба артисти със сребро в косите, Съюза на артистите и Народния театър, вече се играе успешно втори сезон в София и много други градове в страната. В него участват знаменити артисти от нашето театрално и филмово минало като Емилия Радева, Гинка Станчева, Жоржета Чакърова, Красимира Казанджиева, Емилия Цанкова, Иван Налбантов, Стефан Илиев, Иван Несторов, Любомир Бъчваров, Тони Тонев, Илия Божилов и Стефан Германов.

Това представление се отличава не само с възрастта на артистите, а с това, че то е много качествено,
отбеляза в ефира на "Хоризонт" режисьорът Никола Петков, като покани ценителите на театъра и най-вече на убедителната актьорска игра да  дойдат на представлението:

Разбира се, тези артисти не биха могли и по друг начин да се представят, защото те са много опитни, много талантливи, много добри в своята професия и се отнасят с огромна любов към това, което правят. Така че нашето представление е любопитно да се види.


Повече за представлението ще научите от звуковия файл.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени