“Моята среща с кулинарията започва още от дете. Като всяко дете, което се върти около баба си, докато мама и татко са на работа, естествено наблюдавах с огромно удоволствие всяко нейно свещенодействие“, разказа тя в интервю за предаването “Преди всички“.
“Лично аз в последно време давам постоянно храна на дъщеря ми за училище, тъй като храната в училищните столове не е такава, каквато трябва да бъде. Да не говори, че си тръгват и гладни. Лично моето мнение е, че в българската кухня има много тестени изделия, което много ни пречат да се храним здравословно. В нашите традиции е да си хапваме хляб, баници, тутманици, мекички на закуска - това са неща, които аз се старая да избягвам в храненето на моето семейство“, поясни тя.
Цялото интервю можете да чуете от звуковия файл.