Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

От А до Я на къмпинг приключенията: Новият къмпинг пътеводител на България

| обновено на 17.05.23 в 10:02

Къмпинг пътеводителят на България за 2023 г. е изключително полезен ресурс за любителите на къмпинг туризма. Съдържанието му е налично на български, немски и английски език, което го прави достъпен за разнообразна аудитория. В него ще откриете къмпинг карта с отбелязани маршрути, информация за 41 къмпинга и около 220 туристически атракции в близост до тях.

В ефира на “Нашият ден“ авторът на новото издание Веселин Вълев разказа с какво се отличава то от предните две.

По думите му новото издание на къмпинг-пътеводителя е по-голямо по обем и предлага разширен списък на къмпингите в България. В него са включени над 7 нови къмпинга, които предлагат разнообразни възможности за настаняване и удобства. Някои от тях все още не са отворени, но с информацията от пътеводителя ще можете да бъдете в крак с последните развития и отваряне на нови обекти.

Местата за къмпингуване, представени в пътеводителя, са разпределени в различни райони на страната. 40% от тях се намират по морското крайбрежие, предлагайки възможност за плаж и морски бриз. Останалите къмпинги са разположени във вътрешността на страната.

“Къмпинг пътеводителят на България не е просто списък с къмпинги в страната, той е истински пътеводител, който ви повежда по уникални маршрути и ви запознава с интересни места по пътя“, казва Вълев. 

Изданието съчетава практическата информация с красиви илюстрации, които привличат вниманието и възбуждат любопитството. Това  позволява да се създадете ясна представа за всяко къмпинг място преди да се вземе решение за посещение.

Чуйте разговоря в звуковия файл. 


По публикацията работи: Зоя Димитрова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна