Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

“В нейния глас” с Марчела-Василена Димитрова

Имерсивен театрален танцов спектакъл на Karakashyan &.Artists

Марчела-Василена Димитрова
Снимка: личен архив

Новият спектакъл на режисьора и хореограф Коста Каракашян е реализиран с финансовата подкрепа на Министерството на културата и е поставен в колаборация с драматурга и ко-режисьор Антония Георгиева. След представянето на общите им проекти “Кухня” и “Последният залез”, двамата продължават да създават нови преживявания и да провокират публиката. 

Моноспектакълът “В нейния глас”, вдъхновен и създаден по мотиви на пиесата на Жан Кокто “Човешкият глас“, представя края на една любов чрез вихъра на човешките емоции и преживяванията на една изоставена жена.

В главната роля влиза Марчела-Василена Димитрова, талантлива млада танцьорка с многогодишен опит в областта на съвременния танц в Париж и Лондон, завършила Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance и част от танцовата трупа Jasmin Vardimon 2.

Спектакълът “В нейният глас” обещава преживяване на 6 и 10 декември на загадъчна локация в София, която ще остане в тайна до премиерата, но няма да остане единствената изненада за публиката.

Димитрина Кюркчиева се свърза по телефона в Лондон в "Артефир" с младата и талантлива Марчела-Василена Димитрова. Чуйте разговора в звуковия файл.

Снимки – ФБ профил на Марчела-Василена Димитрова, Karakashyan & Artists


По публикацията работи: Милена Очипалска
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.

Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!