Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Corey Taylor с концерт в София на 30 май

Снимка: Facebook/TheCoreyTaylor

Corey Taylor, фронтменът и основно торпедо на вихрушката Slipknot, вокалистът с друго амплоа в Stone Sour, където показва различен аспект на гласа си, и човекът, който изпя: “Не искам да ме погребете в дупка, когато умра“, идва в България за самостоятелен концерт на 30 май.

Безкомпромисен, нефилтриран и без аналог, Кори е част от съвременната култура по толкова много начини – като част от мултиплатинените Slipknot, като носител на награда Грами, като вокалист и на платинената рок сила Stone Sour, като автор на бестселъри на New York Times и още...
Тейлър е и актьор с безброй филмови и телевизионни участия, въздейства с гласа си на поколения фенове и събира милиони почитатели по целия свят.
България посреща Corey Taylor за хедлайн концерт на Арена София, Столичен Колодрум, в края на май като част от поредицата концерти Sofia Solid.

"Според мен е подходящ за всички хора, за които музиката има значение. Добрата музика е важна, защото тя възпитава и малките, и тийнейджърите, и възрастните хора", сподели пред Радио София Деница Славова от организаторите.

Чуйте я в разговора на Мария Бояджиева. 

По публикацията работи: Спаска Давранова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна