Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стамен Белчев: Сами попаднахме в капана на противника

Стамен Белчев
Снимка: БТА

Старши треньорът на ЦСКА София - Стамен Белчев, бе разочарован след отпадането на неговия тим на полуфиналите в турнира за Купата на България по футбол. Наставникът на "червените" изрази съжаление, че отборът му не е влязъл концентриран в мача.

"Най-големият проблем беше, че не влязохме концентрирани в мача. В момента, в който губехме топката, липсваше организация в защита. Очаквахме Ботев да играе по-прибрано, да опита преса в средата и да изчаква възможност за бързи контраатаки. Сами попаднахме в капана, който ни беше приготвил противникът. Исках максимално да опростим действията в средата на терена и да изнасяме по фланговете. През първото полувреме отборът на Ботев бе много по-агресивен", коментира след срещата Белчев. 

"Със сигурност ранният гол повлия. След него поне десет минути отборът не успя да намери себе си. След това, до края на полувремето мисля, че доминирахме, но вратарят на домакините спаси ситуациите, до които достигнахме. Казах на играчите и преди мача, че не трябва да се бърза и да има рискови ситуации особено в началото на мача", допълни наставникът на "червените". 

"На футболистите беше съобщено за смяната на собствеността. Според мен това не трябва да се отрази, защото всичко е еднакво. Дано това не се е отразило. При всички положения Каранга липсваше. Може би неговото отсъствие оказа влияние, но трябва да се справяме с наличните футболисти. Само заради феновете сме длъжни да покажем най-доброто от себе си в оставащите четири мача до края на сезона", каза още Стамен Белчев. 


По публикацията работи: Антони Йорданов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна