Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Работилница за родители ще се проведе в библиотеката във Враца

Снимка: РБ "Христо Ботев" - Враца

Четвъртата работилница за емоции за родители с детски психолог Надежда Евгениева ще се проведе днес, 12 октомври от 11.00 часа в Детски отдел на Регионална библиотека "Христо Ботев" - Враца. Темата този път е "Моето меню - злояди деца". 

"Храненето при децата е от съществено значение за формирането на правилни навици, които ще ги съпътстват години наред, а изграждането на добре балансиран режим има огромно влияние върху човешкото тяло. Тази мисия обаче може да изглежда почти невъзможно, особено ако детето е капризно с храната. И, ако се чудите как да насърчите детето си да яде балансирано, без да причините ненавист и неприятно чувство към храната, то тази среща определено е за вас. Работилниците са насочени към родителите на деца от 0 до 7 години, бъдещи майки и татковци, както и всички, които са включени в процеса по отглеждане на малкото дете", съобщи Милена Николова - "Връзки с обществеността" на библиотеката.

Психологът ще даде полезни насоки и идеи, които могат да се включат в родителския арсенал от подходи и ще отговори на всички въпроси. Децата също са добре дошли по време на срещата, специално за тях ще има работилница "Емоциоландия”, подготвена от библиотекарите в Детски отдел и четене на приказки.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна