Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В "Добър вечер, София"

Певицата Михаела Маринова разказа за своята "Сладка грешка" и първото си лятно турне

Снимка: Личен архив

Младата певица Михаела Маринова е едно от утвърдилите се успешни имена в съвременната българска музика. В своето гостуване в "Добър вечер, София" тя разказа за най-новата си песен "Сладка грешка", чиято премиера беше преди няколко седмици. Песента е част от новия студиен албум на певицата озаглавен "До безкрай".

"Този албум е нещо дълго мечтано и много специално за мен, просто защото се завихри една особена магия около създаването му", сподели тя и допълни:

"Той отбелязва моето ново начало, израстването ми като изпълнител и като човек".

Тя разкри, че хората,  с който е работила по създаването на албума са също толкова важни и специални в живота й.

"Един от тях е Ангел Дюлгеров, с който направихме албума заедно. Той е аранжьор на всичките парчета в него, участва и като музика и текст на някои от песните – един невероятен български китарист с, който имам честта да свиря на една сцена“, отбелязва певицата.


По думите й, посланието на "Сладка грешка" е едно към едно на това, което й се случва в живота.

"Старая се да съм супер искрена и обективна със слушателите и почитателите си, за да мога да достигам до техните души", каза още тя.

За видеоклипа към песента "Сладка грешка" Михаела Маринова сподели, че се преоткрива в танците. Хореограф на видеото е Теа Радева.

"Установявам, че с времето танците започват да се превръщат в нещо много мое, не толкова далечно и започвам много приятно да ги комбинирам с пеенето", твърди певицата.

Режисьорът на видеото, Виктор Милушев се е погрижил за страхотните кадри, прекрасния снимачен ден и настроение. Във видеото участват едни от най-добрите танцьори, не крие радостта си тя.

Чуйте още от интересния разговор на Крис Илиев с Михаела Маринова, за да разберете повече за нея и за първото й лятното турне из България, което ще стартира на 1 юни 2023 г.


По публикацията работи: Спаска Давранова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Предстои финалът на Тийноватор 6

На 18.05 2024 г. ще се проведе финала на Тийноватор 6. Менторската програма стартира през учебната 2018-2019 г. в България, като в първия сезон участие вземат 50 ученици от четири училища в София. С повече от десет пъти нараства броя на участниците в следващите пет години, като в шестото издание на Тийноватор, за учебната 2023-2024 година,..

публикувано на 10.05.24 в 13:22
Марио Русинов и Жоро Пенчев

Евроизборите ще определят духа на времето и посоката на развитие на Стария континент

В началото на кампанията за изборите 2 в 1 на 9 юни в студиото на БНР-Радио София гостуват Марио Русинов и Жоро Пенчев от  "Обединение за честни избори"  (ОЧИ). Организацията е инициирана и създадена от организации като Фондация "Общество.бг" и Антикорупционният фонд (АКФ), Сдружение "Данни за добро", журналисти и други обществено активни граждани...

публикувано на 10.05.24 в 12:34

Ден на отворените врати в авиобаза "Враждебна"

Ден на отворените врати организират днес от авиобаза "Враждебна" край София. 16-а авиобаза е най-старото действащо авиационно формирование от състава на Военновъздушните сили на България. Посетителите ще може да видят авиационна техника, стрелково въоръжение и екипировка. Денят на отворените врати започва в 10 часа. А час..

публикувано на 10.05.24 в 09:32

Значителна облачност преди промяната в почивните дни

Облачността днес ще бъде значителна, с валежи, главно в Южна България. Над североизточните райони ще има по-съществени разкъсвания и намаления па облачността. Ще духа умерен, след обяд в Югоизточна България и по Черноморието – силен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат предимно между 13° и 18°, в София – около 13 °. Над..

публикувано на 10.05.24 в 07:20

Май - месец за подкрепа на българското образование

Месец май е месецът на образованието в България , но освен празници, учениците ни имат нужда от образование, което ги подготвя за живота в 21. век. Българските училища, с малки изключения, са все още далеч от това да предлагат съвременно качествено образование, смятат от "Заедно в час". Неправителствената организация през целия месец..

публикувано на 09.05.24 в 19:24

Помагайки на българите по света да се върнат у нас, помагаме на България

На последното издание на най-големия форум за българи зад граница: "Кариера и живот – защо в България?", който се проведе в Берлин, организаторите от платформата "Bulgaria Wants You" проведоха онлайн анкета, чиято цел бе да обобщи профила на посетителите, причините за заминаването им и възможностите за тяхното завръщане в родината. "..

публикувано на 09.05.24 в 17:40