Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Басейнът в Димитровград затваря за профилактика утре

Автор:

Във вторник и сряда, наа 16 и 17 август 2022 г.одина, басейн "Химик" в Димитровград ще бъде затворен.

 Необходима е профилактика, съобщават от общината. 

Любителите на водните спортове могат да дойдат  отново на 18.08.2022г. (четвъртък). 

Тогава съоръжението ще работи с редовното си работно време. 

А то е от 10.00 до 19.00 часа, както и всеки ден. 

За десета поредна година цените на билетите в градската къпалня остават непроменени. 

За  деца до 7 годишна възраст басейнът е безплатен, до 18 години е 1 лев., а над 18г. е билетът за ползване на съоръжението е 3 лева. 

Осигурен е  и спасител на басейна.  

По публикацията работи: Божидар Събев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Никола Чанев е назначен за заместник областен управител на Кърджали

Досегашният областен управител на Кърджали Никола Чанев е назначен за заместник областен управител, съобщиха от Областната администрация.  Утре, 28 юни, новоназначеният областен управител Ресми Мурад ще приеме официално властта от предшественика си Никола Чанев.  Областният лидер на ДПС Ресми Мурад е назначен за областен управител на Кърджали..

публикувано на 27.06.24 в 14:26

Високи глоби и арести за причиняване на пожар в Гърция

Високи глоби и арести за причинителите на пожари в Гърция. Задържан за пожара на остров Хидра е екипажът на туристическа яхта. От 2500 евро започват глобите за предизвикване на пожар по невнимание. Към глобата се прибавят и разходите на пожарната, както и обезщетение за пострадала община. Сумата се определя от мащаба на предизвикания пожар и щетите,..

публикувано на 27.06.24 в 14:20

Oвободен от длъжност e заместник областният управител на Кърджали Гюрай Сюлейман

От днес е освободен от длъжност единственият заместник областен управител на Кърджали Гюрай Сюлейман.  Заповедта е на министър-председателя и е с днешна дата, каза пред Радио Кърджали  Гюрай Сюлейман.  Той коментира, че освобождаването му от поста не е изненада за него след осбождаването от длъжност на областния управител Никола Чанев.  Гюрай..

публикувано на 27.06.24 в 13:07

От бранша алармират: Хлябовете "Добруджа", бял и типов може да изчезнат от пазара

„От 1 юли влиза в сила законодателната мярка, свързана с 15% таван на надценката на хляба, която ще доведе до абсолютна катастрофа по веригата производител – дистрибутор – търговец. Хлябовете  бял, типов и „Добруджа“ , които са обект на тази мярка, ще изчезнат от търговската мрежа, тъй като, ако се спази законодателното изискване, търговците трябва да..

публикувано на 27.06.24 в 11:00

Хванаха трима кърджалийски шофьори с фалшиви документи

За използване на фалшива диплома за основно образование е образувано досъдебно производство в ОДМВР-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. Документът за придобита образователна степен е бил представен в сектор „Пътна полиция“ от 39-годишен жител на областта за издаване на свидетелство за правоуправление на моторно превозно средство. При..

публикувано на 27.06.24 в 10:19

В Областната администрация - Кърджали очакват решението на МС за смяна на управителя

Днес в Областна администрация - Кърджали очакват да получат решението на Министерски съвет, с което Ресми Мурад, областен лидер на ДПС, става областен управител на Кърджали.  Припомнямe, че със същото решение от длъжността ще бъде освободен Никола Чанев.  Областният лидер на ДПС Ресми Мурад е назначен за областен управител на Кърджали..

публикувано на 27.06.24 в 09:42

В Кърджали, Хасково и Смолян ще бъде слънчево

Оранжев код за интензивни валежи за областите Видин, Монтана, Враца и София издаде за днес Националният институт по метеорология и хидрология.  За областите София-град, Перник, Кюстендил и Благоевград, Пазарджик, Ловеч и Плевен издаденият код за дъжд е жълт.  В Кърджали, Хасково и Смолян ще бъде слънчево. Днес в западната половина на страната ще се..

публикувано на 27.06.24 в 08:40