Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фенклуб "Ботев Враца завинаги" готви хореография за гостуването на "Лудогорец"

Запалянковците от фенклуб "Ботев Враца завинаги" подготвят интересна хореография за неделното домакинство на любимците си срещу "Лудогорец". Актуалният шампион и носител на купата на България идва за мач от 9-ия кръг на елитната ни футболна дивизия след 8 победи в 8 мача от началото на кампанията. Двубоят е в неделя на стадион "Христо Ботев" и започва в 16 часа.

Според заместник-председателя на врачанската агитка Георги Даскалов, срещата, както и останалите домакинства на "Ботев", е от изключително значение за врачани:

Георги Даскалов - Павето
"Готвим се да подкрепяме отбора през всичките 90 минути с всички позволени от закона средства. Вече изразихме несъгласието си с това по време на мач да се правят чалга концерти, защото ние, момчетата от агитката, сме против това децата ни да бъдат възпитавани по подобен чалгаджийски начин. Стадионът е място за други неща, за фолкпевиците си има кръчми - нека там ги приемат", допълни Даскалов.

По повод скандалната декларация, която преди година и 10 дни от "Лудогорец" се опитаха да омаловажат труда на врачанския "Ботев", Даскалов коментира, че вече никой в България не обръща внимание на декларациите на разградчани:

"Вече никой не обръща внимание на декларациите от Разград. Имам чувството, че там си имат човек, който след всеки мач пише декларации. Чуваме се с останалите фенклубове в страната, откъдето имат същите наблюдения. Затова сме решили вече да не обръщаме внимание на декларациите на "Лудогорец", допълни заместник-шефът на агитката във Враца.
По публикацията работи: Жоро Александров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени