Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Малко любов“ – нов психологически роман на Христина Панджаридис

Снимка: ecrier.bg

"Малко любов" е всичко онова, за което копнеем и се надяваме по един или друг начин, независимо на каква възраст сме, мъж или жена. Искаме да обичаме и да ни обичат. Да бъдем единствени в очите на любимия човек и да сме сигурни, че той или тя ще бъде с нас завинаги (или поне докато го искаме" това казва за новата си книга Христина Панджаридис.

Писателката, която живее и твори във Франция, е родена в гр. Елин Пелин. Завършила е Факултета по журналистика и масови комуникации към СУ "Св. Климент Охридски". Пише разкази, рецензии, води собствен блог "Книголюбие". Тя e обичан и търсен автор на романите "Ничия" и "Някъде другаде", на "Часовникът, който върви назад", на романите "Оплети и разплитай", "Ферма за калинки" и на две стихосбирки – "В търсене на метафора" и "Тялото изгорено, духът наказан".

Христина Панджаридис сега отново е в София, където се срещна със свои читатели. След това ще се отправи на път из България, за да представи в Етрополе и Поморие новия си роман "Малко любов". Димитрина Кюркчиева разговаря с нея.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна