Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

България до 21 г. приема Словения в Стара Загора

Селекционерът на младежкия национален отбор до 21 г. Антони Здравков обяви група от 19 футболисти за европейската квалификация срещу Словения, която ще се проведе на 27 март, вторник от 18:30 часа на стадион "Трейс Арена" в Стара Загора. В тима попадна и вратарят на старозагорския "Верея" Даниел Наумов.

В групата на нашия отбор са още тимовете на Франция, Черна гора, Казахстан и Люксембург.

Лагерът на младежкия национален отбор до 21 г. започва на 19 март в Стара Загора. Официалната тренировка на тима ще се проведе на 26 март, понеделник от 16:30 часа на стадион "Трейс Арена".

Вратари: Даниел Наумов ("Верея"), Николай Кръстев ("Левски");

Полеви играчи: Мартин Костадинов ("Черно море"), Венцислав Керчев ("Лудогорец"), Ангел Лясков ("Литекс" Ловеч), Васил Добрев ("Септември"), Деян Иванов ("Ботев" Враца), Стефан Велков ("Славия"), Стойчо Атанасов (ЦСКА-София), Николай Минков ("Черно море"), Светослав Ковачев ("Лудогорец"), Янис Карабельов ("Славия"), Антонио Георгиев ("Царско село"), Чавдар Ивайлов ("Етър"), Серкан Юсеин ("Ботев" Пловдив), Наско Милев ("Славия"), Александър Георгиев (ЦСКА-София), Божидар Краев (Мидтиланд, Дания), Антонио Вутов ("Левски").




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Баскетболна националка се завърна в Стара Загора

Националката на България по баскетбол за жени Александра Петрова отново ще играе за "Берое Стара Загора", след като днес подписа договор с клуба. През новия сезон се очаква да бъде с важна роля в състава, съобщиха от старозагорския тим чрез..

публикувано на 18.06.24 в 15:21

Джудистите завършиха сезона

С участие в две състезания приключиха състезателния сезон възпитаниците на клуб по джудо „Недьо Ранчев“. В Румъния бе проведено Балканско първенство, в което, в категория до 46 кг. се изяви Александър Николов, воден от своя треньор в..

публикувано на 18.06.24 в 09:28

Четири медала извоюваха борците

В събота в залата по борба в Стара Загора ще бъдат проведени Ученически игри по борба. „Състезанието е за ученици в 5-ти и 6-ти клас, които не учат в спортни училища“, уточни пред радио „Стара Загора“ Даяна Стойчева, треньор и състезател в клуб..

публикувано на 17.06.24 в 14:36
Александър Томов, вляво и Биньо Чифудов.

В Полски Градец откриха плоча на славни борци и треньори

В радневското село Полски Градец откриха плоча на славни борци и треньори, а от следващата година в тяхна памет е учреден турнир „Наследниците на шампионите“. Селото се слави с най-много представители на най-успешния български спорт. Оттам..

публикувано на 17.06.24 в 08:18

Над 90 стрелци участват в турнир „Стара Загора“

От днес до неделя на стрелбище „Лозенец“ се провежда турнир по спортна стрелба с малокалибрено оръжие „Стара Загора“. Надпреварата е за всички възрастови групи и е последна проверка преди Държавното първенство, което ще стартира на 28 юни. Ще..

публикувано на 14.06.24 в 15:09

„Берое 2016“ завърши трети в група „А“

На трето място в група „А“ на финалния турнир по волейбол за момчета до 16 години завърши „Берое 2016“. В надпреварата, проведена в старозагорската спортна зала „Иван Вазов“ възпитаниците на Марияна Димова победиха варненския „Перун“, „Монтана“..

публикувано на 14.06.24 в 14:57

"Берое" ще гостува в София на старта на новия шампионат

"Берое" започва сезон 2024/25 в efbet Лига с гостуване на новака в елита "Септември" София. Това отреди тегления днес жребий.  Новият шампионат стартира на 19 юли. Първото домакинство на беройци ще бъде във втория кръг срещу столичния "Локомотив"...

публикувано на 13.06.24 в 12:17

Елица Божилова ще участва в Европейско първенство

В Хасково бяха проведени квалификации по бадминтон във възраст до 15 години. В сформираният национален отбор, който през август ще участва в Европейското първенство за тази възраст в Полша, бе включена 13 годишната Елица Божилова от СК..

публикувано на 13.06.24 в 10:03

Три отличия извоюваха старозагорски джудисти

Петима възпитаници на клуб по джудо „Недьо Ранчев“ участваха в турнир в Северна Македония. Организатор бе клуб от Струга, но надпреварата бе проведена в Охрид. Старозагорци се завърнаха с три медала. В категория до 60 кг. Кристиян Янков спечели..

публикувано на 12.06.24 в 14:24

"Берое" започна подготовка за новия сезон с двама нови

"Берое" започна подготовка за новия сезон. Старши треньорът Хосе Луис Ачиари изведе 21 футболисти в първото занимание за лятната подготовка, проведено на официалния терен на Спортна база "Берое".  С отбора ще тренират и юношите Стилиян Русинов,..

публикувано на 12.06.24 в 11:08