Предавания

- ТАРИФИ - ДИСПУТИ - ОФЕРТА - СКЛЮЧЕНИ ДОГОВОРИ - СПОРАЗУМЕНИЕ-ПРЕЗИДЕНТ - СПОРАЗУМЕНИЕ-ПАРЛАМЕНТ - ПРЕЗЕНТАЦИЯ ЗА КОНТАКТИ:  Директор: Здравко Георгиев - моб.тел.: 0886696906 E-mail:..
"Ало, студентите!" стартира на 2.01.2006 година. То е за всички бивши, настоящи и бъдещи студенти. Излъчва се всеки понеделник от 21 до 23 часа. Предаването "Ало, студентите!" е една чудесна възможност да се чуе гласът на студенската общност. Всеки път водещият застава пред микрофона с..
Предаването “Вечерен джаз” с водещ Цветомир Цанков и музикален редактор Елеонора Димова се излъчва всяка сряда непосредствено след новинарската емисия в 21.00 ч. в ефира на Радио Стара Загора, както и онлайн. В рамките на около час звучи музиката на световно известни джаз музиканти и се..
Замислено  като обзорно предаване за нова музика, бързо добива популярност и се превръща в един своеобразен показалец  за бъдещите музикални направления и стилове. Не след дълго клубовете започнаха  лекичко да "подслушват"  КЕФ-а  ... сега почти навсякъде се пуска "house" или  "tribal",..
В четвъртък и събота от 21 часа слушателите на Радио Стара Загора могат да се насладят  на  едночасовото предаване за класическа музика. Събитията от региона, страната и света, свързани с оперната и симфонична музика, са на фокус в това предаване, както и личностите, които имат свой..
Едно продължение на утринните предавания на Радио Стара Загора с насоченост към семейството, заниманията в почивните дни, към специфичните проблеми на модата, здравето, психологията на човека и всичко, което вълнува слушателите на Радио Стара Загора. Основната цел на предаването - да..
Това е предаване, в което звучи народна музика от богатата фонотека на Радио Стара Загора - богатство, събирано повече от 8  десетилетия!  Стартът на предаването е  на 03.11.2006 г. и оттогава неговите слушатели и любители на българската народна музика се множат. Автор, музикален..
"Песен слънце буди" е предаването, в което се срещат миналото и модерното в народната музика и творците, които я създават. В неделното утро търсим живите традиции от радиорегиона, споделяме знания за културното наследство на големия град и малкото село. Всяка неделя от 6 до 8 сутринта в..
Предаването е с дълъг живот в ефира на Радио Стара Загора - повече от 15 години. Излъчва се веднъж седмично, всяка неделя от 20.00 до 22.00 часа. Характерното за него е, че се подготвя и реализира изцяло от ученически екип и дава възможност на тинейджърската аудитория да представи актуални..
Софийското издание на предаването "По първи петли" се излъчва всяка събота от 4.05 до 6.00 часа по програма "Хоризонт". Тематиката е насочена изцяло към света на българина, съобразена с неговата специфика, с акценти върху българския фолклор, традициите и родовата памет. Герои в предаването..
Всяка сутрин в  6.00 ч. /от понеделник до петък/ програмата на РСЗ започва с информационното предаване “Репортер”. Новини, полезна информация, интересни събеседници и музика за добро настроение очаква слушателите до 10 часа.Всички, които са на път, могат да разчитат на пълна информация за..
Гореща, рок музикална линия - всеки делничен ден от 20 до 21 часа.Най-доброто от любимата музика на хиляди хора от 50-те години до днес. "Рок за лека нощ" - безкомпромисната алтернатива на вечерното сериалче по телевизията.
Предаването "Свободна зона"  се излъчва всяка неделя от 13 до 16 часа. То е насочено към аудитория, споделяща широк  кръг от интереси. Негова територия са най-вече младите слушатели, като за целта специално се търсят гости, теми и музика, които да са разпознаваеми  за  съвременния младежки..
Всеки делничен ден след обзорния осведомителен бюлетин на Радио Стара Загора в 17 ч., водещият Чавдар Златев и неговият екип ви предлагат най-интересното от спорта през изминалите 24 часа. Акцентът е върху спорта в града на липите и региона. Характерни са преките включвания в ефир. Екипът..
Това е спортното обзорно предаване в събота от 16 часа, което дава пълна информация за регионалните събития и коментари на водещи спортни специалисти и състезатели. Директно от стадиона или спортната зала можете да чуете емоцията на състезанието, реакцията на публиката, възторга на..
Ако три  часа ви  се виждат много за едно предаване, чакайте да чуете, колко неща може да се включат в това време. Сервизна информация, пътна обстановка, метеорологична прогноза и по-важните събития, свързани с конкретната дата – с това започваме, за да сте адекватно информирани още от..
В предаването всяка събота от 16 до 18 часа ще чуете за по-важнните събитията в  областта на литературата и визуалните изкуства в региона. Какво може да се види на оперната и театралните сцени, в художествените галерии и на площадите. В предаването място намират музикални събития, виртуална..
Времето от 15 до 17 часа е запазена територия за репортажи от мястото на събитието. Към актуалните новини  добавяме и  коментар за  водещата тема на деня в рубриката "Реплика". Запазено място за всякакви "гафове" и прегрешения със словесността от интервюта и пресконференции е другата..
Събота от 11 часа е позицията на това предаване. Разбира се, неизчерпаеми теми не съществуват, но  предаване, ориентирано към здравната тематика, винаги има своята аудитория. Освен задължителните, тема и гост на предаването, този час съдържа още медицински новини.
"Черната овца"е единствената в България класация даваща равен шанс на извънстоличните изпълнители и групи да премерят силите си с вече утвърдените медийни звезди. Класацията се излъчва в национален ефир от декември 1997 година . Може да я слушате вторник от 21:00 до 22:00ч. и..