Предавания

- ТАРИФИ - ДИСПУТИ - ОФЕРТА - СКЛЮЧЕНИ ДОГОВОРИ - СПОРАЗУМЕНИЕ-ПРЕЗИДЕНТ - СПОРАЗУМЕНИЕ-ПАРЛАМЕНТ - ПРЕЗЕНТАЦИЯ ЗА КОНТАКТИ:  Директор: Здравко Георгиев - моб.тел.: 0886696906 E-mail:..
"Ало, студентите!" стартира на 2.01.2006 година. То е за всички бивши, настоящи и бъдещи студенти. Излъчва се всеки понеделник от 21 до 23 часа. Предаването "Ало, студентите!" е една чудесна възможност да се чуе гласът на студенската общност. Всеки път водещият застава пред микрофона с..
Предаването “Вечерен джаз” с водещ Цветомир Цанков и музикален редактор Елеонора Димова се излъчва всяка сряда непосредствено след новинарската емисия в 21.00 ч. в ефира на Радио Стара Загора, както и онлайн. В рамките на около час звучи музиката на световно известни джаз музиканти и се..
Замислено  като обзорно предаване за нова музика, бързо добива популярност и се превръща в един своеобразен показалец  за бъдещите музикални направления и стилове. Не след дълго клубовете започнаха  лекичко да "подслушват"  КЕФ-а  ... сега почти навсякъде се пуска "house" или  "tribal",..
В четвъртък и събота от 21 часа слушателите на Радио Стара Загора могат да се насладят  на  едночасовото предаване за класическа музика. Събитията от региона, страната и света, свързани с оперната и симфонична музика, са на фокус в това предаване, както и личностите, които имат свой..
Едно продължение на утринните предавания на Радио Стара Загора с насоченост към семейството, заниманията в почивните дни, към специфичните проблеми на модата, здравето, психологията на човека и всичко, което вълнува слушателите на Радио Стара Загора. Основната цел на предаването - да..
Това е предаване, в което звучи народна музика от богатата фонотека на Радио Стара Загора - богатство, събирано повече от 8  десетилетия!  Стартът на предаването е  на 03.11.2006 г. и оттогава неговите слушатели и любители на българската народна музика се множат. Автор, музикален..
"Песен слънце буди" е предаването, в което се срещат миналото и модерното в народната музика и творците, които я създават. В неделното утро търсим живите традиции от радиорегиона, споделяме знания за културното наследство на големия град и малкото село. Всяка неделя от 6 до 8 сутринта в..
Предаването е с дълъг живот в ефира на Радио Стара Загора - повече от 15 години. Излъчва се веднъж седмично, всяка неделя от 20.00 до 22.00 часа. Характерното за него е, че се подготвя и реализира изцяло от ученически екип и дава възможност на тинейджърската аудитория да представи актуални..
Софийското издание на предаването "По първи петли" се излъчва всяка събота от 4.05 до 6.00 часа по програма "Хоризонт". Тематиката е насочена изцяло към света на българина, съобразена с неговата специфика, с акценти върху българския фолклор, традициите и родовата памет. Герои в предаването..
Всяка сутрин в  6.00 ч. /от понеделник до петък/ програмата на РСЗ започва с информационното предаване “Репортер”. Новини, полезна информация, интересни събеседници и музика за добро настроение очаква слушателите до 10 часа.Всички, които са на път, могат да разчитат на пълна информация за..
Гореща, рок музикална линия - всеки делничен ден от 20 до 21 часа.Най-доброто от любимата музика на хиляди хора от 50-те години до днес. "Рок за лека нощ" - безкомпромисната алтернатива на вечерното сериалче по телевизията.
Предаването "Свободна зона"  се излъчва всяка неделя от 13 до 16 часа. То е насочено към аудитория, споделяща широк  кръг от интереси. Негова територия са най-вече младите слушатели, като за целта специално се търсят гости, теми и музика, които да са разпознаваеми  за  съвременния младежки..
Всеки делничен ден след обзорния осведомителен бюлетин на Радио Стара Загора в 17 ч., водещият Чавдар Златев и неговият екип ви предлагат най-интересното от спорта през изминалите 24 часа. Акцентът е върху спорта в града на липите и региона. Характерни са преките включвания в ефир. Екипът..
Това е спортното обзорно предаване в събота от 16 часа, което дава пълна информация за регионалните събития и коментари на водещи спортни специалисти и състезатели. Директно от стадиона или спортната зала можете да чуете емоцията на състезанието, реакцията на