Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ивайло Крачолов: Гражданите на Чирпан заслужават много повече от това, което са получили досега

Най-мащабната в историята на Чирпан коалиция, съставена от ГЕРБ, НФСБ, СДС, БЗНС, АБВ, Политическо движение „Социалдемократи“, регистрира в Общинската избирателна комисия в града Ивайло Крачолов, кандидат за кмет на Общината, пълна листа от 21 кандидати за общински съветници и кандидати за кметове на селата Зетьово, Свобода, Спасово и Гита.  

Документите за регистрацията подадоха областният координатор на ГЕРБ Пламен Йорданов, Николай Петков от Обединение „Демократична България”, придружавани от Ивайло Крачолов и кандидатите за общински съветници Иван Станчев, Миглена Тодорова и Кунчо Арабаджиев.

"Чирпан се намира в сериозен застой и изостава видимо спрямо аналогични общини. Нашата амбиция е да работим много, затова Чирпан да има своето европейско бъдеще, защото нашите съграждани заслужават много повече, от което досега са получили. С общи усилия, в рамките на тази широка коалиция, която съчетава в себе си и млади, и опитни хора, ще можем да постигнем своите цели. Имаме и сериозната подкрепа от управляващата партия” – заяви кандидатът за кмет Ивайло Крачолов, който е и водач на листата с кандидати за общински съветници.

Коалицията е подкрепена също и от местните структури на партия „Атака“, Обединение „Демократична България“ и партия „Български демократичен център“.

„Явяваме се на изборите с коалиция от много партии, защото сме обединени от идеята да възродим Чирпан. Това, което виждаме, че се случва през последните два мандата, ни кара да бъдем тъжни, защото градът не успя да намери своето европейско място сред големите градове в област Стара Загора. Чирпан е третата по големина община в региона, а като се разхождате в града, това не се вижда. Ще работим заедно той да си върне заслуженото място” – каза областният координатор на ГЕРБ – Стара Загора Пламен Йорданов.

Трайният регрес, който през последните години наблюдаваме в Община Чирпан, ни накара да създадем коалиция в широк формат, за да постигнем целите си заедно. Ще разчитаме за това на подкрепата на хората, които живеят в Чирпан” – каза Иван Станчев, който е на второ място в листата с кандидати за общински съветници.

„За мен, Ивайло Крачолов вече е избран за кмет, но ще работим усилено да вкараме 11 общински съветници от нашата коалиция” – каза Николай Петков от Обединение „Демократична България


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

В Казанлък се провежда научно-практическа конференция за предучилищното образование

Научно - практична конференция "Предучилищното образование - традиции, реалности, перспективи" събра в Казанлък университетски преподаватели от цяла България, учители и директори на училища и детски градини, както и експерти от Регионалните управления на..

публикувано на 07.06.24 в 11:50

493 са секционните избирателни комисии в Област Стара Загора за вота на 9-ти юни

493 секционни избирателни комисии са сформирани в Област Стара Загора за изборите "2 в 1", които ще се проведат тази неделя. На 9 юни ще изберем кой да ни представлява в Народното събрание и в Европейския парламент. Желание за участие в изборите са..

публикувано на 07.06.24 в 11:02

Деца се учат да плуват и да се пазят във водни басейни в Ямбол

Ямболската червенокръстка организация организира обучения на деца на възраст между 7 и 11 години  във ваканционната програма „Лятно училище по плуване и превенция на водния травматизъм“. От 24 –ти юни децата ще се обучават от треньор, воден спасител и..

публикувано на 07.06.24 в 09:58

Под равнището на цените от миналата година са почти всички хранителни стоки

96лв. ни струват в първата юнска седмица хранителните стоки от потребителската кошница, заедно с черешите и ягодите, при 99лв. за същия период на миналата година. И индексът на потребителски цени спрямо 2023г. е с посока надолу, уточни за Радио Стара..

публикувано на 07.06.24 в 07:50

Последен ден от предизборната кампания

Днес е последният ден от официалната предизборна кампания за изборите "2 в 1", които ще се проведат тази неделя. Кампаниите на политическите формации и агитацията за кандидатите за народни представители и тези за евродепутати приключва в 24 часa тази нощ...

публикувано на 07.06.24 в 07:46

Старозагорските общински съветници заседаваха извънредно

Общинският съвет на Стара Загора проведе извънредно заседание с две точки в дневния ред.   Едната точка касае обявяване в частна общинска собственост на 2 300 кв.м. от парцел с обща площ близо 104 000 кв.м., който по план е за спортен комплекс...

публикувано на 06.06.24 в 18:05

Два пъти за по-малко от час палят изоставена сграда в Стара Загора

Два пъти в рамките на час подпалиха боклуци в изоставената недостроена сграда край спирка "Алана" в Стара Загора.  Първият сигнал е получен в 16:49. На него се отзовава един екип на пожарната в Стара Загора и потушава пламъците.  Веднага след..

публикувано на 06.06.24 в 17:34

Обновяват лекоатлетическата писта за близо 1.4 милиона лева до юни 2025 г.

Символична първа копка за стартиране на проект „Основен ремонт на лекоатлетическа писта на тренировъчен стадион „Берое“ бе направена от кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров и архитект Пламен Трифонов, собственик на фирмата изпълнител. След..

публикувано на 06.06.24 в 16:54

Ясни са резултатите от матурите и външното оценяване след 4-ти клас

Министерството на образованието и науката публикува резултатите от Националното външно оценяване на четвъртокласниците и от държавните зрелостни изпити. Можете да ги проверите тук:   https://infopriem.mon.bg/home В област Стара Загора близо 2 500..

публикувано на 06.06.24 в 16:35

В Стара Загора организират специална вечер в памет на джаз музиканта Людмил Георгиев

Утре от 18:00 часа в зала 2, първи етаж на Регионална библиотека „Захарий Княжески“ – Стара Загора, в навечерието на джаз фестивала „Цветовете на джаза“, ви каним на специална вечер в памет на джаз музиканта Людмил Георгиев (1930 – 2003), саксофон,..

публикувано на 06.06.24 в 16:27