Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

85 години Радио Стара Загора

БНР поздравява Радио Стара Загора

В чест на днешната 85 годишнина на Радио Стара Загора, голямото семейство на БНР отправи специални пожелания.

Радио Варна: 

"Мили колеги от Радио Стара Загора, екипът на морското радио Варна ви честити 85 рожден ден. Възползвайки се от лексиката на родния североизток и черноморието ви желаем здраве като на водолази, упоритост в репортерските търсения като тази на подводните археолози,  точност и краткост в изказа като на морските синоптици, навигаторски талант при воденето на аудиторията из ефира. Чувствайте се винаги млади и модерни."


Радио Пловдив:

"През годините не веднъж сте доказвали, че не споделяте принципа "По-добре врабче в ръката, от колкото сокол в небесата ". Не отстъпвайте от него и пазете ефира чист, във всеки смисъл на думата. "


БНР Бургас:

"Честит празник, скъпи колеги! 85 години присъствие в българския радиоефир. Това е извоюван авторитет, професионализъм и доверие. Години, през които не веднъж сте доказвали, че острото перо и стойностната публицистика са вашата сила. Вие бяхте сред първите, които наложиха регионалните радиостанции като институция в социалния и културен живот на обществото ни. През бурните десетилетия успяхте да запазите достойното си място като медиен фактор в област Стара Загора. Екипът на БНР Бургас пожелава на всеки един от вас здраве и благополучие! Бъдете все така бързи, точни и коректни в името на слушателите!



Радио Шумен:

"Желаем ви здраве, творческа енергия и мъдрост в следващите 85 години.  "


Радио Видин:

"Ние от Радио Видин ви пожелаваме вашата нова година да бъде здрава, успешна и пълна с добри новини. Съобщавайте ги първи. Бъдете радост не само за ухото, но и за душата на хората, които ви се доверяват. Бъдете смели и вдъхновяващи."


Радио София:

"Голямата работа е в Стара Загора. Голямото бъдеще. Честит рожден ден, Радио Стара Загора"



Радио Благоевград:

От сърце Ви поздравяваме с 85-ия рожден ден на Радио Стара Загора, време, в което Вие и всички, свързали професионалния си път с тази радиостанция, сте успели да спечелите доверието на слушателите, да издигнете имиджа на общественото радио и да изградите ярък, високо професионален облик на регионалното радио.
Заедно с Вас се радваме на постиженията Ви и Ви пожелаваме да бъдете щастливи и удовлетворени в работата си!"

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Разследва се случай на лекарска небрежност в гинекологична клиника в Сливен

Окръжната прокуратура в Сливен разследва случай на лекарска небрежност в частна гинекологична болница САГБАЛ „ЕВА”, довела до смъртта на бебе в утробата на майка си. Образувано е досъдебно производство.  За случая съобщиха адвокатите на 31-годишната..

публикувано на 26.09.24 в 18:45

Зелено общество, отговорно към своите текстилни отпадъци, е целта на проект, реализиран от Община Стара Загора

От 1 януари 2025 г. всички държави членки на ЕС и общините в тях задължително ще събират разделно текстилния отпадък и Община Стара Загора, която първа стартира участието си по проект TEXAD, вече обсъжда как това практически да се осъществи. Пълното..

публикувано на 26.09.24 в 18:37

Финландското образование е насочено към практическото обучение

Учители от старозагорското НУ „Димитър Благоев“ посетиха Финландия и обмениха опит със свои европейски колеги благодарение на програмата „Еразъм+“. Педагози от 11 страни се запознаха с финландската образователна система и успяха да проследят..

обновено на 26.09.24 в 16:44

На местен референдум през ноември Казанлък ще реши съдбата на "Бузлуджа"

На 17 ноември казанлъчани гласуват на местен референдум за съдбата на Дом паметника на Бузлуджа. С 25 гласа "за" местният парламент определи датата за допитването. Предложението на „Възраждане“ референдумът да се случи на 1 декември не получи..

публикувано на 26.09.24 в 15:07
Снимка: ЮИДП-Сливен

500 дка засегнати площи срещу борова процесионка бяха обработени от ЮИДП- Сливен

“Югоизточно държавно предприятие” ДП гр. Сливен извърши въздушно пръскане срещу борова процесионка на обща площ от 500 дка на територията на ТП “Държавно горско стопанство Гурково”, информират от предприятието. През месец август бе проведено..

публикувано на 26.09.24 в 14:55

Нови социални услуги, почетни граждани и ограничения за тротинетки приеха съветниците в Стара Загора

Общинските съветници в Стара Загора приеха на първо гласуване промените в наредбата за по-строг контрол на управлението на тротинетки в града. С тях се въвежда ограничение от 5 км в час за движение по велоалеи в паркове и градини и пешеходни зони...

публикувано на 26.09.24 в 13:57
Снимка: МВР - Сливен

Полицията в Сливен издирва 27-годишен мъж

Полицията в Сливен издирва 27-годишния Панайот Донков, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Той е напуснал дома си на 21 септември и оттогава неговите роднини и близки нямат връзка с него. По тяхна молба е обявен за общодържавно..

публикувано на 26.09.24 в 13:54
Снимка: Даниела Костова

До дни ще са ясни резултатите от разчитането на черната кутия на разбилия се самолет край авиобаза "Граф Игнатиево"

До дни ще станат ясни резултатите от разчитането на черната кутия на разбилия се самолет край авиобаза "Граф Игнатиево", съобщи служебният военен министър Атанас Запрянов. Същевремонно той поиска средствата за армията през следващите няколко години да..

публикувано на 26.09.24 в 13:49
Недялко Костадинов

Трудна година за земеделските производители

Изминалите почти девет месеца от настоящата високосна 2024 година красноречиво  доказаха, че годината е екстремна по всички показатели. Тя е такава и за земеделските производители. Голяма част от тях са на кръстопът, дали да продължат или да се..

публикувано на 26.09.24 в 11:52

И двете крила на ДПС влизат в новия парламент, сочи изследване на "Алфа Рисърч"

7 партии биха влезли в новия парламент, ако изборите бяха днес, сочи проучване на агенция "Алфа рисърч". И двете крила в разцепилото се ДПС ще бъдат представени в 51-то Народно събрание , като хората около Ахмед Доган ще са с почти два процента преднина..

публикувано на 26.09.24 в 11:45