Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Изнесеното студио на Радио Стара Загора гостува в Ямбол

Ямбол - Център
Снимка: Радио Стара Загора

През летния сезон с изнесени студиа в региона екипът на Радио Стара Загора дава глас на вашите проблеми и въпроси.

След гостуването ни в Павел баня и Свиленград, във вторник сутрешният блок „Репортер“ от 8 до 10 часа ще излъчва на живо от Ямбол.

Гост на изнесеното студио ще бъдат кметът на община Ямбол Валентин Ревански, който ще разкаже повече за актуалните проекти на администрацията, свързани с ремонтни дейности и облагородяване на откритите градски пространства.

След него зам.-кметът Енчо Керязов ще обясни как се поддържа паметта на града, ще разкаже повече за акцията по почистване на градските паметници, за новооткрития паметник на Васил Левски, за новия Кризисния център и други любопитни и важни за общината проекти.

Ще гостува и д-р Радостина Калчева, директор на регионалната здравна инспекция.

Участник в изнесеното студио на Радио Стара Загора е и президентът на баскетболния клуб „Тунджа“ – Ямбол Станислав Говедаров.

За своите успех ще разкаже и младата надежда в скоковете на батут – осемгодишната Полина Динева, гостува и нейната треньорка Нина Недялкова. Ще разберем повече за шампионската отборна титла и медалите на Поли и децата от клуба от републиканското първенство.

Водеща е Тошка Събева, репортери на място са Кристина Русева и Елена Балабанова, техническият екип се състои от инж. Живко Нанев и инж. Емил Енчев.

Очаквайте ни през следващите летни седмици и в други градове от региона.

По публикацията работи: Иван Славов

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Сливен отбеляза 24 май

В Сливен с празнично шествие от ученици, учители и граждани бе отбелязан 24 май - Денят на светите братя Кирил и Методий, българската азбука просвета и култура. Многолюдното шествие завърши на централния площад пред паметника на „Хаджи Димитър", където бе..

публикувано на 24.05.24 в 17:10
Проход на републиката

Мотоциклетист загина при катастрофата в Прохода на Републиката

Мотоциклетист е загинал на място при катастрофата в Прохода на Републиката, съобщиха от полицията във Велико Търново. По първоначална информация в района на село Въглевци са се ударили турски тир и два мотоциклета.  Екипи на полицията отклоняват..

публикувано на 24.05.24 в 16:35

Искам Науката да е красива, вдъхновяваща, достъпна за учениците

Носителят на наградата "Аргира Жечкова" на община Сливен за 2024-та година е Росица Делчева . Тя е учител с 35 - годишен стаж, 19 от тях - като преподавател в ППМГ "Добри Чинтулов". Освен знания по Биология и Здравно образование, тя успява да увлече..

обновено на 24.05.24 в 13:26
Община Сливен

Празнични събития в Сливен за 24 май

Денят на Светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност – 24 май в Сливен ще започне с празнично шествие на ученици от сливенските училища и ще продължи с общоградска тържествена церемония. В..

публикувано на 24.05.24 в 09:51

Празнично шествие в Ямбол за 24 май

С многолюдно празнично шествие, благодарствен молебен и богата културна програма Ямбол отбелязва Деня на светите братя Кирил и Методий. Официално бяха връчени и наградите за принос в образованието и просветата, информира кореспондентът ни Даниела..

публикувано на 24.05.24 в 09:42

Стара Загора отбелязва 24 май с празнично шествие и културна програма

Богата и празнична е програмата на община Стара Загора по повод 24 май - Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност. В празничния ден от 10:30 часа стотици ученици, учители, студенти,..

публикувано на 24.05.24 в 07:46

Архитект Мартин Паскалев: Няма да има драстична намеса в облика на парковете "Алана" и "5-ти октомври" при ремонта на централна градска част

Новия облик на централната градска част на Стара Загора включва ремонт на няколко зони в абсолютния център, съобщи в студиото на Радио Стара Загора заместник-кметът на Община Стара Загора архитект Мартин Паскалев. Той допълни, че пешеходната зона по..

публикувано на 23.05.24 в 16:49

С богата културна програма община Сливен ще отбележи 24 май

Денят на Светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската писменост – 24 май в Сливен ще започне с празнично шествие на ученици от сливенските училища и ще продължи с общоградска тържествена церемония. В общините..

публикувано на 23.05.24 в 16:43
Снимка: ОДМВР - Хасково

Старши комисар Иван Расоков е новият директор на ОДМВР - Хасково

Хасковската полиция е с нов директор от днес.  Старши комисар Иван Расоков е новият директор на ОДМВР - Хасково. От днес той е временно преназначен на поста за срок от 1 година със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. Новият..

публикувано на 23.05.24 в 16:15

Радослав Танев: Все още чакаме финансирането за Индустриална зона "Еленино", оптимист съм, че ще влезем в зададените от Брюксел срокове

Създаването на нови индустриални зони в други населени места в региона е положително развитие на нещата, предвид това, което очакваме да се случи с Комплекса „Марица изток“, заяви в студиото на Радио Стара Загора изпълнителният директор на..

публикувано на 23.05.24 в 15:48