Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Чиста храна

Отново фермерски пазар в Стара Загора


Фермерски и занаятчийски пазар ще се проведе тази събота в Стара Загора. Разположението му е между сградата на общинската администрация на Стара Загора и парк “Пети октомври“, уточни организаторът Кремена Стефанова. 

Пазарът се провежда за втори път и има амбицията да се разрасне и да бъде с традиционен характер  – през седмица в първия почивен ден. "Започва в 10.00 и продължава до 18.00 часа. Той е връзката между търсещите чиста храна и производителите, които гостуват", коментира Кремена Стефанова и уточни какво да очакват посетителите.

В звуковия файл чуйте подробностите.По публикацията работи: тошка събева

Още от категорията

Тракийският университет награди най-изявените си студенти преди празника

В навечерието на студентския празник 8 декември, ръководството на Тракийския университет поздрави близо 300 от най-изявените си студенти, показали отличен успех през последната година, постигнали високи научни или спортни резултати, както и постижения в..

публикувано на 06.12.22 в 17:04

Намалена видимост заради мъгла в прохода "Шипка"

На прохода "Шипка" пътните настилки са частично заледени и обработени, а видимостта е намалена до 100 метра поради мъгла, движението е без ограничения, температурата е минус 2 градуса, информират от областното пътно управление в Стара Загора. В..

публикувано на 06.12.22 в 16:57