Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пламна гараж с електрически тротинетки в Стара Загора

Снимка: Радио ВИДИН

Гараж с електрически тротинетки се е запалил в Стара Загора. Сигнал за пожара е подаден на тел. 112 в 15,39 часа в жилищна кооперация на ул. „Капитан Петко Войвода“, информират от пожарната.

Няма опасност за живущите в блока, но заради наличието на батерии за електрическите тротинетки се е образувало силно задимяване в района, заради което е изпратен и втори противопожарен автомобил. 


По публикацията работи: Иван Славов

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Веселин Севов беше избран за председател на Регионалната колегия на лекарските асистенти и фелдшерите в Стара Загора

Веселин Севов е новият председател на Управителния съвет на Регионалната колегия на лекарските асистенти и фелдшерите в Стара Загора. Той беше избран на проведеното този следобед първо общо събрание, в което участваха 84 делегати - лекарски асистенти и..

публикувано на 20.06.24 в 17:46

Тракийски университет с ново спортно бижу – зала за бокс

Ректорът на Тракийски университет – Стара Загора проф. Добри Ярков, членове на ректорското ръководство, бригаден генерал Мирослав Костадинов, председателят на Спортния клуб към университета проф. Димо Гиргинов и изтъкнати спортисти откриха официално..

публикувано на 20.06.24 в 16:34

Тази събота Стара Загора е домакин на детския фестивал „Промая“

От 10:30ч. до 14ч. на 22 юни, събота, в парк „Пети октомври“ в Стара Загора ще се проведе третото издание на детския фестивал „Промая“. Тазгодишният акцент в събитието е еко насочеността, рециклирането, нулевият отпадък и опазването на планетата..

публикувано на 20.06.24 в 16:29
Парк

Кампанията "Пет минути за здраве" с безплатни изследвания в Стара Загора

Безплатни изследвания чрез телемедицина на основни здравни показатели ще се проведат на 21 юни в парк „Пети октомври“ в Стара Загора. Фокусът е върху превенцията на рака на белия дроб и тютюнопушенето. Прегледите са част от кампанията „5 минути..

публикувано на 20.06.24 в 15:51

Маймунската шарка е опасна за хора със слаб имунитет

Безразборните сексуални контакти на мъже с други мъже са най-честата причина за разпространение на маймунска шарка, коментира пред Радио Стара Загора д-р Аспарух Илиев  - ръководител на лаборатория в Берн, експерт по безопасност на ваксините. Това..

публикувано на 20.06.24 в 15:51

Община Гурково ще кандидатства за саниране

Пореден етап за саниране на многофамилни жилищни сгради започна вчера. В него могат да участват три области в страната, които ще бъдат най-засегнати от зеления преход. Те са Перник, Стара Загора и Кюстендил. Процедурата се финансира с подкрепата на..

публикувано на 20.06.24 в 14:22

Допълнителни автобуси за Задушница в Стара Загора

За нормалното транспортно обслужване на гражданите за възпоменанието „Задушница" на 22.06.2024 г. /събота/, фирма „Тролейбусни и автобусни превози" ЕООД Стара Загора ще осигури допълнителни автобуси до Гробищен парк, както следва: Линия № 17 кв...

обновено на 20.06.24 в 14:04
Снимка: Христо Христов

Мъж с перука и ръкавици обра зъболекарска клиника в Хасково

Мъж с перука и ръкавици обра зъболекарска клиника в Хасково. Неизвестният крадец задигнал 6000лв. от лечебницата на ул. „Добруджа". Това съобщават от ОД на МВР в Хасково.  Сигналът за кражбата на пари е подаден вчера в 8, 30 часа. Служител на клиника е..

публикувано на 20.06.24 в 10:49
адв. Десислава Кънева

Съдебна медиация влиза в сила от 1 юли, ще помага на страните да намерят общо решение

Дела за собственост, за делба, както и търговски спорове между съдружници попадат в обхвата на задължителната медиация, която съгласно законовата уредба в ГПК, приета от НС на 25 януари 2023 година, влиза в сила от 1 юли. В този тип дела съдът ще..

публикувано на 20.06.24 в 10:41
Община Стара Загора

Управителите на общински дружества в Стара Загора се отчитат пред комисии

Управителите на всички общински дружества в Стара Загора ще проведат разговори с ресорните комисии в местния парламент. Този следобед от 15 часа те ще обсъдят отчетите на предприятията. Това съобщи председателят на Общинския съвет Ивета Лазарова...

публикувано на 20.06.24 в 09:42