Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Прегазиха мъж в Казанлък

Снимка: Георги Манев

При пътно произшествие в Казанлък загина мъж.

Инцидентът станал на Околовръстния път на града. При изпреварване на кола, микробус със сливенска регистрация, е ударил мъжа.

Мястото на произшествието се регулира от полицията.

В участъка, където е станала катастрофата, максимално разрешената скорост е 60 км / час.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Свлачище затруднява движението в Прохода на републиката

Временно движението в Прохода на републиката се осъществява двупосочно в една лента, поради почистване на пътното платно от паднали камъни, информират от Агенция „Пътна инфраструктура“. Свлякла се е земна маса в района преди „Предела“ от южната страна..

публикувано на 15.05.24 в 18:12

Стара Загора ще е домакин на "Фея под липите"

Три дни Стара Загора ще е домакин на 18-тото издание на традиционния международен турнир по художествена гимнастика „Фея под липите“ . Гимнастички от 20 клуба в страната ще премерят уменията си заедно с гости от Франция, Италия и Израел...

публикувано на 15.05.24 в 16:46

Бригаден генерал Мирослав Костадинов пое командването на 2-ра Тунджанска механизирана бригада

Във 2-ра Тунджанска механизирана бригада – Стара Загора, се проведе тържествен ритуал по сдаване и приемане на длъжността „Командир на 2-ра Механизирана бригада“. С указ на президента на Република България на длъжността командир бе назначен..

публикувано на 15.05.24 в 16:06

Върховните магистрати потвърдиха присъдата на Янко Янков, чака се решението на ОИК - Стара Загора

Състав на Върховния касационен съд (ВКС) се събра на тълкувателно заседание днес заради казуса с общинския съветник от Стара Загора Янко Янков. От ВКС заявиха за Радио Стара Загора, че  делото е обявено за решаване. Срокът, според НПК, за..

обновено на 15.05.24 в 16:04

Обилните дъждове от последните седмици увреждат зърнената реколта в Ямболско

Въпреки падналите през последните седмици валежи зърнената реколта в Ямболска област се очаква да е значително по- слаба от тази през миналата година. Състоянието на пролетниците към момента е добро.  Продължилото няколко месеца засушаване е попречило за..

публикувано на 15.05.24 в 15:47
Община Сливен

Община Сливен отлага изграждането на две фотоволтаични централи за свои нужди

Община Сливен временно отлага инвестиционните си намерения за изграждане на фотоволтаици. Това е решено на среща между кмета Стефан Радев и общински съветници, съобщават общината.  Идеята за изграждането им стартира миналата година,  като намеренията..

публикувано на 15.05.24 в 15:29

Платформа за подаване на анонимни сигнали за разпространение на наркотици заработи и в Стара Загора

Стара Загора обявява война на разпространението на наркотиците сред младите хора. Вече действа специална платформа за подаване на анонимни сигнали срещу дилъри. Подготвя се и мащабна информационна кампания сред подрастващите как да използват..

публикувано на 15.05.24 в 14:58

РИК - Стара Загора: Все още няма указания за машинното гласуване

Централната избирателна комисия (ЦИК) показа хартиените бюлетини за вота на 9 юни.  Тази за избор на депутати е със зелени надписи и защитна линия на гърба в същия цвят, а тази за избор на евродепутати - със сини надписи и защитна линия.  Бюлетините са с..

публикувано на 15.05.24 в 14:44

Новият посланик на Аржентина Н. Пр. Алехандро Зотнер Майер гостува на Тракийски университет – Стара Загора

Новият посланик на Аржентина Н. Пр. Алехандро Зотнер Майер избра Тракийски университет – Стара Загора в една от първите си визити от заемането на длъжността. Той бе придружен от търговско-икономическия съветник към посолството Хуан Игнасио Камио..

публикувано на 15.05.24 в 14:34

Община Сливен отлага инвестиционните си намерения за изграждане на фотоволтаици

Община Сливен временно отлага инвестиционните си намерения за изграждане на фотоволтаичен парк. Това стана ясно по време на провелата се дискусия на кмета Стефан Радев с общински съветници, информират от общинския пресцентър. Срещата се състоя в..

публикувано на 15.05.24 в 13:26