Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Общинският духов оркестър с концерт „Коледни мечти"

Снимка: Плакат

На 19 декември (вторник) от 18.00 часа, в залата на Регионална библиотека „Захарий Княжески", Общинският духов оркестър, с диригент Виктор Крумов, ще сътворят празничен концерт под мотото „Коледни мечти", информират от пресцентъра на община Стара Загора.

Музикантите ще подарят част от своя репертоар на публиката дни преди красивите Коледно-новогодишни празници.

По публикацията работи: Моника Съртонева

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Мъж е с опасност за живота след катастрофа край град Шипка

49-годишен мъж е с опасност за живота след катастрофа, а спътникът му е пострадал, съобщават от пресцентъра на ОД МВР - Стара Загора.  Вчера малко след 12:30 часа  по първокласен път I-5 се е движил л.а. "Волво", управляван от 54-годишен мъж. На км...

публикувано на 03.07.24 в 11:02

Собственици на аптеки и фармацевти излизат на протест

Протест в цялата страна на собственици на аптеки и фармацевти ще спре за два часа работата на обектите.  Причина за това са предложените промени в начина на отпускане на лекарства по Здравна каса, с които се намаляват плащанията за изпълнение на..

публикувано на 03.07.24 в 08:39

До 15 юли се затваря централно кръстовище в Стара Загора

Заради ремонт от днес до 15 юли ще бъде затворено кръстовището на бул. „Цар Симеон Велики“ и ул. „Отец Паисий“ в Стара Загора. Въвежда се временна организация на движението за времето от 8.30 до 17.00 часа всеки ден. Общественият транспорт ще бъде..

обновено на 03.07.24 в 08:16
Константин Попов

Фармацевти от Ямболска област спират работа за два часа днес

Собственици на аптеки и фармацевти от Ямболска област ще преустановят работа за два часа в сряда в знак на протест срещу изменението на Наредба 4. Аптеките ще спрат да обслужват клиенти между 14 и 16 часа, уточни Константин Попов от Регионалната..

обновено на 03.07.24 в 07:23

Парламентът ще гласува проектокабинета, предложен от ГЕРБ-СДС, в 13 часа

Народното събрание ще гласува предлагания от ГЕРБ–СДС министър-председател, структура и състав на Министерския съвет от 13:00 часа днес. Това предвижда точка от проектопрограмата за работа на депутатите, публикувана на интернет страницата на Народното..

публикувано на 03.07.24 в 07:17

Оранжев код за валежи и гръмотевични бури

За днес е обявен оранжев код за интензивни валежи, гръмотевични бури и градушки в областите Габрово, Велико Търново, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Пловдив и Смолян. След обяд от югозапад облачността ще се разкъсва и ще намалява до предимно..

публикувано на 03.07.24 в 07:00

За опасност от пожари предупреждават от Областна администрация Стара Загора

Във връзка със зачестилите случаи на пожари по време на пожароопасния летен сезон и с цел предотвратяване на риска от пожари в земеделски площи, сухи треви и горски територии в Област Стара Загора, Областният управител Ива Радева и Регионална..

публикувано на 02.07.24 в 16:23

Предадоха детски послания на зам.-кмета на Стара Загора Павлина Делчева

Посланията на децата, участници в заключителната сесия на проекта „ЗАЕДНО“, чиято цел беше да ги насърчи активно да изразяват позицията си по важни за тях теми, бяха предадени на зам.-кмета на Община Стара Загора Павлина Делчева. Своята благодарност към..

публикувано на 02.07.24 в 16:18

Два големи пожара гасят в Старозагорско

Два пожара гасят огнеборците в Старозагорско. Заради пламнали храсти и треви край жп спирка Ягода е спрян влака от Горна Оряховица и Стара Загора.  Сигнал за пожара между селата Ягода и Ръжена е подаден малко преди 12 часа. Запалили са се сухи..

публикувано на 02.07.24 в 14:41

Инцидент затруднява движението по магистрала "Тракия" край Чирпан

Временно движението при км 159 на АМ „Тракия“ в посока София е ограничено поради пътно произшествие, информират от Агенция „Пътна инфраструктура“. Инцидентът е станал между два камиона, разсипан е част от превозвания товар по пътното платно. Няма..

публикувано на 02.07.24 в 13:56