Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Даниел Петров: Ще изиграем още две или три контроли до началото на първенството




Изиграхме една контрола до момента срещу "Верея" Стара Загора. Сега ще играем тази седмица срещу градския съперник "Миньор" Раднево. Следващата пък имаме уговорена контрола с "Хеброс" Харманли. Надявам се до началото на първенството да изиграем още един мач. Запазихме състава си, като имаме и няколко нови момчета. През пролетта ще гоним добро представяне и да запазим първото място в класирането или възможно най-предно такова. Нямаме амбиции да се изкачваме в по-горна група. Доколкото зная, броят на отборите в групата се запазва и за пролетта в областната група. Оставаме си в този състав като брой тимове. В първата среща за полусезона приемаме "Левски" Сърнево на 9 март." заяви за Радио Стара Загора Даниел Петров, наставник на ФК "Мини Марица изток" Раднево.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Берое" ще гостува в София на старта на новия шампионат

"Берое" започва сезон 2024/25 в efbet Лига с гостуване на новака в елита "Септември" София. Това отреди тегления днес жребий.  Новият шампионат стартира на 19 юли. Първото домакинство на беройци ще бъде във втория кръг срещу столичния "Локомотив"...

публикувано на 13.06.24 в 12:17

Елица Божилова ще участва в Европейско първенство

В Хасково бяха проведени квалификации по бадминтон във възраст до 15 години. В сформираният национален отбор, който през август ще участва в Европейското първенство за тази възраст в Полша, бе включена 13 годишната Елица Божилова от СК..

публикувано на 13.06.24 в 10:03

Три отличия извоюваха старозагорски джудисти

Петима възпитаници на клуб по джудо „Недьо Ранчев“ участваха в турнир в Северна Македония. Организатор бе клуб от Струга, но надпреварата бе проведена в Охрид. Старозагорци се завърнаха с три медала. В категория до 60 кг. Кристиян Янков спечели..

публикувано на 12.06.24 в 14:24

"Берое" започна подготовка за новия сезон с двама нови

"Берое" започна подготовка за новия сезон. Старши треньорът Хосе Луис Ачиари изведе 21 футболисти в първото занимание за лятната подготовка, проведено на официалния терен на Спортна база "Берое".  С отбора ще тренират и юношите Стилиян Русинов,..

публикувано на 12.06.24 в 11:08

Спортен уикенд в Стара Загора

В предстоящите почивни дни Стара Загора ще се превърне в истински спортен център, като домакин на редица събития. От петък до неделя /14-16 юни/, любителите на спорта ще могат да се насладят на състезание по спортна стрелба, футболен турнир за деца и..

публикувано на 11.06.24 в 11:25

Състезатели от клуб „Торнадо“ се подготвят за турнир

Четирима състезатели от клуб по тенис на маса „Торнадо“ участваха в Държавното индивидуално първенство, проведено в Панагюрище. Там Тенко Тенев, Велин Андонов, Ивайло Георгиев и Ангел Гюзлев се представиха добре. Трима от тях, Велин Андонов,..

публикувано на 11.06.24 в 09:19

ДФК „Шампион“ започна сътрудничество с „Динамо“ Загреб

Възпитаниците на ДФК „Шампион“ се готвят за участие във футболен турнир в Несебър. „Турнирът е международен и ще започне на 16 юни“, съобщи за радио „Стара Загора“ Костадин Меразчиев, треньор в ДФК „Шампион“. Детският футболен клуб от Стара..

публикувано на 10.06.24 в 16:54

Много отличия спечелиха плувци от „Берое“

На 27 юни в столицата ще започне Държавното първенство по плуване за мъже и жени. На 5 юли пък в Стара Загора предстои турнирът по плуване „Синьо лято“. Това са състезанията, за които в момента водят подготовка възпитаниците на клуб по плуване..

публикувано на 10.06.24 в 14:47

Силно представяне на колоездачи от „Траяна“

За участия в държавни първенства се готвят възпитаници на клуб по колоездене „Траяна“. В края на следващата седмица в Братя Даскалови предстои първенството за юноши и девойки, а две седмици след това е и първенството за мъже и жени. „В старшата..

публикувано на 09.06.24 в 15:45

Силно представяне на колоездачи от „Траяна“

За участия в държавни първенства по колоездене и триатлон  се готвят възпитаници на клуб по колоездене „Траяна“. В края на следващата седмица в Братя Даскалови предстои първенството за юноши и девойки, а две седмици след това е и първенството за..

публикувано на 09.06.24 в 15:40