Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Талант напусна "Берое" заради неизплатени заплати

Младият талант на "Берое" Дамян Йорданов е прекратил договора си с клуба заради неплатени месечни заплати. Това става ясно от съобщение на Спортно-техническата комисия към БФС.

"СТК констатира прекратяване на трудовия договор без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения от ПФК „Берое“ СЗ на Дамян Иванов Йорданов –състезател по футбол, считано от 15.07.2024 година.

Заинтересованите страни може да подадат молба за вида на причината за предсрочно прекратяване на договора до Комисията за договорната стабилност при БФС в срок до 30 дни от предсрочното прекратяване на договора съгласно чл. 38, ал.6 от Правилника за договорите и трансферите на футболистите в системата на БФС", се казва в съобщението.

Йорданов бе под наем за половин година в италианския "Лацио" през втората половина на 2023 г., след което се завърна в Стара Загора. През пролетта той получи малко шансове за изява в състава на старозагорци, а сега вече е свободен агент, след като напусна заради неизплатени заплати.
По публикацията работи: Десислав Тенев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

В неделя предстои турнирът „Крилат Димо“

Възпитаниците на клуб по борба „Георги Вангелов“ са в Созопол за тренировъчен лагер. „Всеки ден тренираме, готвим се за състезанията през предстоящата година“, съобщи да радио „Стара Загора“ треньорът на радневския клуб Дарин Дралчев. Той..

публикувано на 06.09.24 в 14:22

Георги Каменов: Пропуснахме победата срещу тима на "Родопа" Смолян

"Допуснахме съвсем леко да ни отнемат шанса за първа победа в шампионата от старта му. Срещу "Родопа" Смолян поведохме с 2:0 като домакини до 30-та минута и след това отбора не игра добре, като се стигна до крайното 2:2. Отдавам го основно на..

публикувано на 05.09.24 в 15:50

Атанас Апостолов: Загубихме в Ямбол, но играхме добре и имахме своите шансове

"Загубихме отложения си мач в сряда от "Ямбол" с 1:2 като гости. Тимът на домакините има доста опитни играчи и те през втората част реално направиха разликата, като така стигнаха до успеха. Иначе първото полувреме съм доволен от моите играчи...

публикувано на 05.09.24 в 13:59

Живко Желев: Определено "Черноморец" Бургас ни надигра

"Загубихме отложения мач у дома срещу "Черноморец" Бургас с 0:2. Определено гостите стояха по-добре от нас на терена и заслужено взеха трите точки. За мен този отбор е фаворит за първото място в групата ни през сезона. Разликата ни с тях е вече 11 точки..

публикувано на 05.09.24 в 13:45

Мирослав Миндев: Имаме още какво да коригираме в играта си

"В отложен мач загубихме като гости на "Спартак" в Пловдив с 0:4. Още в първата минута рефера даде дузпа за домакините, която меко казано бе спорна. До 65-та минута резултата бе 1:0 за домакините и мисля, че стояхме добре на терена. Тогава смених някой..

публикувано на 05.09.24 в 13:23

В ДФК „Шампион“ продължават сътрудничеството с „Динамо“ Загреб

Специалист и играч на ДФК „Шампион“ проведоха едноседмичен стаж в Академията на „Динамо“ Загреб. „Имах възможност да се запозная със структурата, методите и начина на работа“, разказа за радио "Стара Загора“ Костадин Меразчиев, треньор в..

публикувано на 05.09.24 в 10:14

Плувците от „Траяна“ продължават подготовка

Възпитаниците на старозагорския клуб по плуване „Траяна“ продължават тренировките преди новия сезон. Те проведоха два подготвителни лагера край морето. „Лагерите бяха с по-малко натоварване, по-занимателни и развлекателни, но имаше и..

публикувано на 04.09.24 в 14:57

Мирослав Миндев: Днес имаме трудно гостуване на "Спартак" в Пловдив

"Загубихме у дома с 1:3 от тима на "Ямбол". Допуснахме грешки и ни вкараха три попадения. Като цяло мачът вървеше равностойно, но след това нещата не се получиха. Имаме нужда от още време, защото имаме доста млади момчета и тима не е сработен..

публикувано на 04.09.24 в 10:06

Красимир Мечев: Предстоят ни трудни мачове, програмата е много сгъстена

"Постигнахме хубава победа в Нова Загора с 3:1 срещу опитен отбор с традиции в групата. Играчите направиха най-доброто за да вземем трите точки като гости на "Загорец". Сега имаме отложен мач срещу "Розова долина" у дома. Надявам се да продължим..

публикувано на 04.09.24 в 09:05

Георги Каменов: Чака ни още доста работа, не сме обиграни достатъчно

"Отстъпихме в домакински мач на един от добрите отбори в групата - "Гигант" Съединение с 1:3. Имаме още какво да коригираме в тима. Нужно е по-добро обиграване на младите момчета. Знаете, че отбора бе напуснат от доста опитни играчи. Сега ни предстои..

публикувано на 03.09.24 в 11:45