Индустриалното производство в Япония нараства през август

Индустриалното производство в Япония нараства с 1,5% през август на месечна база, съобщава статистика на Министерството на икономиката, търговията и индустрията. Този резултат е по-добър от очаквания от анализаторите ръст от 0,5% и значително..

публикувано на 30.09.16 в 11:56

ING планира съкращаването на хиляди работни места

IНай-големия кредитор в Холандия ІNG Grоuр плaниpa дa cъĸpaти xиляди paбoтни мecтa, ĸaтo тoвa тpябвa дa бъдe съобщено нa cpeщa нa инвecтитopитe в пoнeдeлниĸ, твъpди мecтният вecтниĸ Неt Fіnаnсіееlе Dаgblаd, пoзoвaвaйĸитe ce нa неидентифицирани хора..

публикувано на 30.09.16 в 11:43

Airbus планира преструктуриране и съкращения

Френската компания Airbus, базирана в Тулуза, планира да слее централите си и да елиминира неопределен брой работни места като част от нов структурен план, който да повиши рентабилността и да се фокусира повече върху най-значимата част от бизнеса..

публикувано на 30.09.16 в 10:45

Доверието на британските потребители се възстанови през септември обратно към нивото от преди Brexit

През септември потребителското доверие във Великобритания продължава да се възстановява за втори пореден месец от дъното, достигнато през юли като първа реакция на Brexit и в началото на есента успя да се върне обратно към нивото от преди..

публикувано на 30.09.16 в 10:40

Потребителските разходи във Франция с ръст през август

Потребителските разходи във Франция нарастват повече от очакваното през миналия месец август, подкрепени от разходите за трайни стоки, включително и автомобили. Ръстът на потребителските разходи през август е 0.7% на месечна база след две..

публикувано на 30.09.16 в 10:34

Лек ръст на инфлацията във Франция

Повишение отбелязва инфлацията във Франция през септември на фона на ръста на цените на услугите, съобщава френската статистическа агенция Insee в последния ден от месеца. Индексът на потребителските цени в страната нараства с 0.4% на годишна..

публикувано на 30.09.16 в 10:25