Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Засилени мерки за сигурност заради срещата "Лудогорец" - "Брага"

От ФК „Лудогорец” призовават привържениците си да дойдат на стадиона по-рано

Снимка: www.ludogorets.com

Засилени мерки за сигурност вземат полицията и ФК „Лудогорец” в Разград преди футболната среща от груповата фаза на Лига "Европа" с португалския „Брага”, която започва довечера в 20.00 часа. 

От футболния клуб „Лудогорец” призовават привържениците си да дойдат на стадиона възможно по-рано, за да се избегне струпване по пропускателните пунктове и входовете. Клубът ще вземе всички необходими мерки, за да няма струпване по пътеките и аварийните изходи на стадиона. Умоляват се присъстващите да спазват указанията на полицията и стюардите. 


Пропускателният режим на "Лудогорец Арена" ще става посредством турникети по входовете. На стадиона няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.​



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!