Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нов общински председател на ДСБ в Сливен

Жоро Марев е новият председател на общинската структура на Демократи за силна България в Сливен. Това съобщи областният председател на партията Пепа Генчева. 

Марев е избран за общински председател на заседание на Изпълнителни съвет на партията, каза още Генчева. "Жоро Марев е изключително разпознаваема личност сред демократите в Сливен. Благодарна съм, че се съгласи да поеме общинската структура в такова несигурно време с толкова политически неизвестни."

Новият председател на общинската структура на ДСБ е бил заместник-областен управител на Сливен в периода 1998-2001 г. От 1997 до 2000 г. е общински председател на СДС-Сливен.

Информацията е на кореспондента ни в Сливен Стоян Радев.


По публикацията работи: Десислав Тенев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Снимка - ВМРО

Красимир Чревилов е водач на листата на ВМРО в 27 МИР - Стара Загора

Листа от 16 кандидати за народни представители регистрира в Районната избирателна комисия – Стара Загора за предстоящите предсрочни парламентарни избори  ПП „ВМРО – Българско национално движение“ .  Красимир Червилов е водач на листата, член на НИК на..

публикувано на 02.05.24 в 18:09

Кметът на Ямбол и екипът му зарадваха възрастните хора в града с над 1000 великденски козунаци

На Велики четвъртък в Ямбол беше проведена благотворителна акция, организирана от кмета Валентин Ревански , неговия екип и общинските съветници, използвали платформата на „Пряка демокрация“. По време на инициативата бяха раздадени над хиляда..

публикувано на 02.05.24 в 16:25

Литийно шествие с иконата на свети Георги в Ямбол на 6 май

Община Ямбол и архиерейското наместничество на Ямболска духовна околия организират тържествено честване на 6 май, Гергьовден, съобщават от пресцентъра на местната администрация . Утринната служба в храм „Св. вмчк. Георги Победеносец“ ще..

публикувано на 02.05.24 в 16:23
Община Стара Загора

Две срещи с бизнеса и търсещите работа предвижда Община Стара Загора през месец май

„Успяхме да създадем профил на посетителите на тазгодишното изложение WorkIn Stara Zagora. От 20 до 75-годишна възраст са били участниците в кариерния форум. Проследихме също, че 2/3 от тях говорят поне два езика и сме приятно изненадани  колко..

публикувано на 02.05.24 в 16:20

Митрополит Киприан изми ритуално нозете на 12 свещеници и миряни

На Велики четвъртък за осма поредна година в катедралния храм „Св. Николай Чудотворец“ старозагорският митрополит Киприан извърши ритуално умиване на нозете на 12 свещеници и миряни. Още рано сутринта десетки вярващи изпълниха храма, за да присъстват на..

публикувано на 02.05.24 в 15:28

Писани яйца, шарени, разкрасиха площада в Стара Загора на Велики четвъртък

На Велики четвъртък децата от почти всички детски градини в Стара Загора се включиха в традиционната инициатива на Общината „Писани яйца, шарени". На централния площад малките старозагорчета и техните учители споделиха своите прекрасни творения, а..

публикувано на 02.05.24 в 15:03

Цветен празник за децата на Ямбол на Велики четвъртък

Деца от Ямбол боядисваха великденски яйца на площад „Освобождение“ на Велики четвъртък. Празникът се организира за трета поредна година от Община Ямбол, за да се съхранят православния дух и традиции. Най-нетърпеливи да седнат край масите с..

публикувано на 02.05.24 в 14:25

В защитена къща в Стара Загора обитатели и персонал майсториха великденски яйца

В най-важния ден от Страстната седмица Православният свят си спомня за новото послание – Бог е Любов, съобщено от Христос на учениците Му по време на Тайната вечеря. А всички ние се подготвяме за Възкресение Христово.  Защото днес е време да се..

публикувано на 02.05.24 в 14:24

На зелен, зелен Гергьовден канят в село Могила за 6 май

"Зелен, зелен Гергьовден" е надсловът на организирания от църковното настоятелство при храм Свети Георги Победоносец  в старозагорското село Могила, празник за 6 май.  В 09:45 сутринта празничната програма ще започне с отслужване на Света литургия и..

публикувано на 02.05.24 в 14:15
Павлина Делчева

34 семейства чакат общински жилища в Стара Загора

Близо 20 души трябва да напуснат общинските си жилища в Стара Загора, след като вече не отговарят на доходните критерии. Това става ясно от справките направени от общината, информира ресорният зам.-кмет Павлина Делчева. В момента община Стара..

публикувано на 02.05.24 в 14:00